2a divisió FEF

Lluís Aspar fa un pas endavant

A punt. El juvenil ha estat titular en tres dels últims quatre partits amb actuacions notables que l’han dut a ser una de sensacions positives

L’Olot va esgarrapar un bon punt de la seva visita a El Clariano contra l’Ontinyent (0-0). Els olotins van aturar la ratxa de dues derrotes consecutives per sumar un punt que amplia a tres el marge respecte el descens directe, les posicions que volen evitar tant sí com no. De l’empat a domicili, una de les notes positives per a l’Olot va ser deixar la porteria a zero per tercera vegada lluny de la Garrotxa –també ho van aconseguir en les dues victòries a Montilivi contra el Peralada (0-1) i a la Fuensanta contra el Conquense (0-1)–, l’altra va ser l’actuació més que notable del juvenil Lluís Aspar, titular en tres dels últims quatre partits, i que mostra una solvència poc habitual per a un jugador nascut el 2000: “Estic molt content, visc el futbol amb intensitat, m’entreno al màxim i em sento molt bé, soc conscient que som cinc centrals i que tots podem jugar i complir a la perfecció”, comentava el central de Molló a la conclusió del matx a El Clariano contra l’Ontinyent.

Aspar, encara en etapa de juvenil, s’entrena des del primer dia del curs amb el primer equip i, de fet, està en una clara dinàmica amb el grup, del qual forma part de cada llista de 18. El ripollès ja va debutar la campanya passada a casa contra el Cornellà (1-3), amb Martín Posse a la banqueta.

Estic molt content, visc el futbol amb intensitat, m’entreno al màxim i em sento molt bé
Lluís Aspar
central de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)