Territorial

El joc aeri decideix

Divisió d’honor juvenil. Tres gols de cap de l’Espanyol, dos dels quals de córner, marquen la diferència en un derbi barceloní trepidant

barça 2 Espanyol 3

BARCELONA:Tenas, Rosanas, Comas, Rojas, Jose (Iván Bravo, 79’), Álvaro Sanz (Antonio Jesús, 84’), Ansu (Serrano, 81’), Nico, Nils (Peke, 55’), Ilaix i Konrad.ESPANYOL:Fortuño, Sanchís, Corominas, Alejandro, Fornés, Coll, Martínez (Villahermosa, 84’), Roger Garcia, Melamed (Benítez, 92’), Iván Gil (Nil, 72’) i Svensson (Carreras, 67’).GOLS:1-0 (18’) Ansu Fati. 1-1 (42’) Iván Gil. 1-2 (55’) Fornés. 2-2 (58’) Fati, de penal. 2-3 (74’) Fornés.ÀRBITRE:Sauleda Torrent.T.G.:al visitant Melamed.PÚBLIC:un centenar d’espectadors.

L’Espanyol va guanyar el derbi barceloní en un xoc molt bonic entre dos equips aspirants que després del resultat d’ahir estan separats per un punt al capdamunt de la classificació. Els blaugrana no van poder evitar que els blanc-i-blaus s’acostessin en la taula ja que no van poder fer front a la potència aèria de l’equip de Moisés Hurtado. Els tres gols que van marcar els blanc-i-blaus van arribar a partir de centrades a l’àrea.

I això que el Barça s’havia avançat per mitjà de Fati, però quan faltava poc per al descans Iván Gil va volar per sobre de tothom per igualar el matx. Fati va tornar a empatar des dels 11 metres però Fornés va entrar sol, com una exhalació en un servei de córner, i va tornar a igualar l’enfrontament. El gol del triomf va arribar per mitjà del defensa blanc-i-blau, que, de nou en un córner, va rematar al fons de la porteria de Tenas. Al final, el Barça va tenir ocasions però no les va encertar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)