Tres dies balsàmics

Per la mínima. El Figueres encadena dues victòries en tres dies i suma sis punts clau per desfer-se de la part baixa i mirar cap amunt

ASCÓ 0 Figueres 1

ASCÓ:Eudald, Pujol (Sardà, 66’), Artur, Josep Ramón, Bernat, Bertomeu, Xavi Jaime (Toldrà, 61’), Domingo, Marcel Masseguer, Miranda i Masqué (Jani, 76’).FIGUERES:Aroca, Canal, Sergi Romero, Tena, Subi (Hostench, 64’), Vilanova, Gelmà, Ritxi, Espuña, Xavi Ferrón (Èric Torres, 81’) i Sergio Álvarez (Álvaro, 69’).GOLS:0-1 (64’) Ritxi.ÀRBITRE:Muñoz Baquero.T.G.:als locals Enric Bernat (21’), Bertomeu (53’), Marcel Masseguer (68’) i Miranda (80’); als visitants Canal (59’) i Subi (60’).T.V.:per doble amonestació al local Josep Ramón (52’) i directa a Toldrà (91’).PÚBLIC:uns 200 espectadors.

El Figueres va sumar tres punts d’or al camp de l’Ascó gràcies a una diana de Ritxi en el minut 64. Després de perdre dos partits consecutius contra el Llagostera i el Granollers, l’equip de Joan Esteva s’ha tret de sobre els fantasmes amb dues victòries en tan sols tres dies, a Vilatenim contra la Grama (2-0) i a domicili contra els asconencs. El triomf permet al conjunt figuerenc apropar-se més a la part alta de la taula i ampliar el marge respecte a la zona de descens.

Els primers compassos del partit van ser igualats i sense un dominador clar. El respecte dels dos conjunts i la falta de continuïtat en el joc de cada un va fer que no es generessin ocasions clares de gol. De fet, l’estratègia i la pilota aturada van ser la nota predominant en els dos bàndols.

La segona part va començar de la millor manera per al Figueres. En el minut 52, el futbolista de l’Ascó Josep Ramón va ser expulsat pel col·legiat. Els de l’Alt Empordà van aprofitar els minuts posteriors per avançar-se en el marcador gràcies a una rematada creuada de Ritxi després que Sergio Álvarez pentinés la pilota al segon pal. Després del gol, la Unió hauria pogut sentenciar en accions de contraatac, però en algun moment li va costar controlar el matx tot i jugar amb un home més i va haver de suar de valent.

La primera part ha estat igualada i en la segona se’ns ha posat tot de cara amb l’expulsió. Tot i així, hem perdut una mica el control
L’equip ha fet un partit molt seriós, com els darrers, i tornem al camí de la tranquil·litat