3a divisió FEF

El Martinenc s’aferra a Manel Moya

3a divisió. El conjunt barceloní confia en el preparador de Vilassar de Mar per reconduir la mala dinàmica que l’ha dut a la cua de la classificació després d’una sola victòria en aquest inici de curs. Serà la segona etapa del tècnic al Guinardó

Després d’una setmana de reunions i de càstings d’entrenadors, el Martinenc s’ha decidit per un vell conegut per mirar de redreçar el rumb a tercera divisió. Manel Moya, que ahir ja va dirigir el primer entrenament amb el seu nou equip, ha estat l’escollit per agafar les regnes d’un equip que només ha sumat un triomf en aquest inici de curs i que ha encaixat sis derrotes consecutives.

Aquesta serà la segona etapa del tècnic de Vilassar de Mar al conjunt del Guinardó, després que ja dirigís l’equip en la seva darrera presència en categoria estatal. En aquella ocasió, Moya havia estat el tècnic responsable de l’ascens, però la temporada a tercera divisió no va ser gens reeixida i el tècnic va ser destituït en la segona volta. Aleshores, Agustín Vacas va agafar el relleu, però no va aconseguir evitar el descens de categoria. “És un entrenador que coneix la casa i té molta experiència en la categoria; la coneix bé i ens pot ajudar en el nostre objectiu”, va explicar el director esportiu de l’entitat barcelonina, Manolo Murciano.

Moya, per la seva banda, tornarà a la banqueta cinc mesos després de la seva darrera etapa al Vilassar, un altre equip que lluitava també per la permanència. Fa dues temporades va aconseguir la salvació gràcies a una segona volta espectacular, però no va tenir la mateixa sort el curs passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)