2a divisió A

Lekic no té pietat del Reus (2-0)

El Reus segueix sense allunyar-se de la zona de descens després de caure aquesta tarda 2-0 al camp del Cadis.

El partit s’ha complicat molt aviat. Només s’havien disputat sis minuts quan Manu Vallejo ha rematat de cap una centrada des de l’esquerra per avançar el Cadis. Lekic ha pogut marcar el segon en el 21’, però el marcador ja no s’ha mogut a la primera part. Només començar la segona, l’ex del Reus no ha tingut pietat. Jairo, cedit pel Girona, ha tingut una ocasió clara en el 49’ i en l’acció següent ha optat per assistir el serbi en el 2-0. Un xut de Linares des de fora l’àrea prop del pal ha estat l’única aproximació dels catalans, mentre que els gaditans han tingut opcions d’ampliar la renda.