Territorial

El triomf es torna a escapar

Divisió d’honor juvenil. El Girona s’avança al camp del Gimnàstic de Manresa, però els locals empaten en la segona part

g. manresa 1 girona 1

GIMNÀSTIC DE MANRESA:José Alberto, Marc Muñoz, De Sande, Plade, Biel Plà, Padillo, Nil, Gassan (Pau Cullell, 70’), Gulias i Aleix (Cáceres, 59’).GIRONA:Torra, Pablo (Manel, 76’), Bas, Resta (Duba, 46’), Aleix, Ivan, Ilyas (Eloi, 84’), Miguel, Muñi, Pedrol i Victor (Rashid, 81’).GOLS:0-1 (13’) Miguel. 1-1 (49’) Gulias.ÀRBITRE:Reinoso Mangas.T.G.:als locals Biel Plà i Cáceres; i al visitant Ivan.

El Girona no va poder sumar els tres punts al camp del Gimnàstic de Manresa tot i avançar-se en el marcador en un partit condicionat per les baixes. L’empat, però, manté de moment els gironins en la quarta posició tot i que el líder, el Saragossa, se situa a cinc punts.

La primera part del Girona va ser molt bona. Tot i no tenir gaires ocasions els gironins van tenir més presència que el rival i després d’una ocasió a cada porteria van aconseguir obrir el marcador amb una diana de Miguel, que va finalitzar una gran jugada d’Ilyas. Els d’Àlex Marsal tenien el partit controlat, sense concedir ocasions, però el matx va anar creixent en intensitat i la lluita va guanyar terreny al futbol. En aquest escenari els locals es van adaptar millor i van aconseguir empatar el partit en l’inici de la segona part, en una bona acció que va finalitzar Gulias davant de Torra. El gol va esperonar els locals, que fins i tot van tenir un pal, però en els últims minuts va ser el Girona qui va posar una marxa més i va buscar el gol amb més intensitat.