3a divisió FEF

El derbi barceloní dona aire al Sants

Necessitats. Al Martinenc no li va provar l’estrena de Manel Moya a la banqueta i fa set partits que no puntua

MARTINENC 1 SANTS 2

MARTINENC:Juanmi; Peque, Mario, David López, Grimau, Édgar, Marçal (Jandro, 80’), Rovira, Joel (Adri Felius, 60’); Roland Garrós i Javi Sánchez.SANTS:Yamandú; Fabregat, Cura, Picolo, Crivillés; Aleix, Guille (Juli, 69’); Mario Cantí, Luis Gaudioso, Borrull (Fran, 59’); i Sergio Navarro.GOLS:0-1 (18’) Mario. 1-1 (36’) Roland, de penal. 2-1 (67’) Sergio Navarro.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:al local Roland Garrós; i als visitants Guille, Fran, Picolo i Sergio Navarro.

Ni amb nou entrenador va aconseguir la reacció el Martinenc, que va sumar la setena derrota seguida i va donar aire a un rival directe, el Sants, que trenca així la seva particular ratxa de derrotes. El joc directe va marcar un duel en què els santsencs van jugar amb més tranquil·litat i van estar més encertats de cara a porteria.

I és que en la que era pràcticament la primera aproximació a les àrees, Mario Cantí va aprofitar un servei de banda directe a l’àrea per batre Juanmi amb una rematada de xilena (18’). El gol no va fer canviar el curs del matx, tot i que els del Guinardó van reaccionar. I així, després que Marçal fes lluir Yamandú en un xut de falta des de la frontal, en el consegüent córner, Guille va cometre penal sobre Roland, que el davanter vermell va transformar en l’1-1 (36’). En la segona part, el Sants va sortir un pèl millor i va aconseguir dominar el matx. Després d’un parell d’ensurts en cada porteria, Navarro va fer el 2-1 aprofitant el rebuig d’un xut seu (67’). A partir d’aquí, els visitants haurien pogut sentenciar, però Javi Sánchez i David López van tenir dues ocasions immillorables per empatar a pilota aturada, el gran taló d’Aquil·les visitant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)