3a divisió FEF

L’Europa presenta la seva candidatura

3a divisió. Els escapulats superen un dels gallets de la lliga amb un futbol pràctic i entren en la zona d’ascens

europa 3 l’hospitalet 0

EUROPA:Marc Priego; Josa (Xavi Camps, 80’), Cano (Xavi Liébanas, 11’), Oumar, Guillén; Javi Prats, Gabi López, Alfons Serra; Soto, Torrentbò (Fode, 70’) i Eric.L’HOSPITALET:Aliaga; Dani Fernández, Rodri, Gabriel (David Jiménez, 67’), Eudald; Cristian Gómez, Javi Lara; Vinicius, Cristian Alfonso (Cheikh, 67’), Ton Ripoll (Canario, 76’) i Miquel Ripoll.GOLS:1-0 (43’) Torrentbò. 2-0 (60’) Soto. 3-0 (78’) Eric, de penal.ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:Al local Alfons Serra, i als visitants David Jiménez i Cristian Gómez.

Una piconadora. L’Europa està en un estat de forma excels i ja ocupa zona de promoció d’ascens després de sumar la quarta victòria seguida contra l’Hospitalet. Amb un futbol molt pràctic i aprofitant els errors del rival, els escapulats van saber fer mal en moments puntuals i van deixar sense resposta el conjunt riberenc, que va quedar totalment desdibuixat després del 2-0.

Com era d’esperar, l’Hospitalet va aconseguir el control total de la possessió, però sense cap tipus de profunditat es va veure incapaç d’inquietar Marc Priego. Uns miraments que no va tenir l’Europa, que, just abans del descans, va aprofitar una ràpida jugada d’atac per obrir la llauna: centrada d’Alfons Serra i Torrentbò que s’estrenava com a golejador en la categoria. Després de la represa, el guió no va canviar gaire, tot i que els visitants van posar una marxa més en atac. Així, en el 51’, Miquel Ripoll va estar a punt d’aprofitar un error d’Oumar, que el mateix defensa va resoldre salvant sota pals. Però al quart d’hora, tot va canviar quan Soto va sumar la quarta jornada seguida veient porteria en aprofitar el rebuig d’un xut al pal d’Eric. El 2-0 va ser un cop massa dur per a l’Hospitalet, que, a partir d’aquí, es va trencar, i això ho va aprofitar l’Europa per tancar la golejada des dels onze metres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)