3a divisió FEF

ALBERT COMPANY

ENTRENADOR DEL REUS B

“Volem mirar cap amunt”

El tècnic del Reus B, que explica que “el bloc és competitiu tot i les baixes”, manté la fita d’acabar entre els deu primers

“També fa dos mesos que no cobrem, però els nanos ho porten amb una professionalitat brutal”

En plena crisi institucional del Reus, el filial roig-i-negre està vivint un moment esportiu dolç a tercera divisió: ha enllaçat sis jornades sense perdre i s’ha distanciat de la zona de descens. El seu tècnic, Albert Company (Valls, 1979), està encantat amb la resposta dels seus jugadors i, atesa la millora, espera que el progrés continuï.

Van començar amb dubtes però, tot i els contratemps, l’equip s’ha consolidat amb bons resultats. Deu estar satisfet...
Hem fet la temporada típica dels filials, d’anar cada vegada a més. L’equip ha agafat la bona línia i, més enllà d’encadenar sis jornades sense perdre, hem encaixat només dos gols. També és cert que només hem guanyat dos d’aquests partits, però és que ens hem enfrontat a rivals exigents i hem visitat camps complicats com el del Prat i el Terrassa. En tot cas, la resposta ha estat positiva en els resultats i en el joc.
Parla dels gols encaixats. La consistència mostrada últimament és poc típica d’un filial...
Des de sempre hem intentat ser un equip equilibrat. Hem treballat perquè el bloc ataqués bé però també perquè sabés defensar. La nostra funció dins del club és la de l’aprenentatge, els nanos han de pujar a dalt i han de dominar els dos recursos si volen tirar cap amunt.
Per la situació del primer equip, no ha pogut disposar de jugadors clau com Alfred, Enri o Pereira, però tot i això la resposta ha estat molt bona, no troba?
Sí, i això parla molt bé de la direcció esportiva del club, que la va encertar amb els fitxatges i ens va portar jugadors que estan tenint la talla fins i tot a segona A. És clar que si traspasses això a tercera, amb ells al filial, el nivell de l’equip podria créixer. En tot cas, tenim el que tenim i estem molt contents amb la plantilla, perquè fins i tot amb les cinc o sis baixes de cada setmana som competitius. La nostra feina és fer millorar i fer créixer l’equip i ho estem fent.
On veu el Reus B aquesta temporada?
Nosaltres sempre hem dit que ens agradaria fer un pas més i millorar la classificació de l’any passat. Col·locar-nos entre els deu primers. Aquest era l’objectiu inicial. Amb la situació del club ens ha costat recol·locar-nos, però veient la bona línia que portem, volem mirar més cap amunt que cap avall.
Fa més de dos mesos que no cobren. Com ho estan vivint?
Doncs hi ha nanos que venen de fora i s’han quedat sense el seu únic ingrés. Tot i això, ho estan portant amb una professionalitat brutal i s’estan entrenant com bèsties. Estic molt content amb la seva actitud.
A Xavi Bartolo li costa molt convèncer els jugadors. A vostè també, o el fet que tinguin la porta del primer equip més oberta li facilita les coses?
És clar que aquesta situació és dolenta per al club, però ha beneficiat alguns jugadors del filial, que han pogut tenir minuts a segona A i han pogut fer passos endavant com a futbolistes. Però, tot i això, no la voldríem. El que voldríem és que en Xavi Bartolo tingués totes les fitxes disponibles i estirés els jugadors del filial quan ho considerés necessari, que segur que ho faria, perquè s’ha demostrat que hi ha qualitat suficient per reforçar el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)