3a divisió FEF

Replantejant objectius

3a divisió. Les intervencions de Texeira són una de les notes positives del mal curs de la Fundació Grama. “Som realistes i sabem que l’objectiu del ‘play-off’ queda lluny”, confessa

Sentinella icònic del futbol català, la vida de Toni Texeira ha fet un tomb des de la seva arribada a Santa Coloma de Gramenet. Acostumat a haver d’actuar poc defensant la samarreta del Prat, les seves intervencions providencials són molt més necessàries a la Grama. En les primeres 15 jornades, en els darrers dos cursos al Sagnier va encaixar nou gols, res a veure amb els 20 que ja ha rebut enguany.

“Anys enrere estava acostumat a jugar en un equip que concedia molt poques ocasions, ens arribaven poc i estava temps sense aturar. Aquest any vivim partits molt més oberts i el rival té moltes més ocasions. En les darreres jornades, però, ens estem mostrant més sòlids”, relata el porter, titular en tots els partits.

Tot i que Texeira ha mostrat la seva destresa més felina sota pals, amb aturades de molt mèrit, preferiria no haver d’intervenir tant. “Mantenir la porteria a zero és una mentalitat d’equip, no només del porter. Sempre analitzo totes les jugades i miro les intervencions, siguin positives o negatives. Puc fer un gran partit i a la vegada tenir una sensació de tristor per perdre, o no tenir el dia i que l’equip guanyi”, hi afegeix.

Primer: la salvació

Individualitats a banda, el retorn de Toni Texeira a tercera no té res a veure amb l’etapa gloriosa al Prat. En el seu segon curs a Can Peixauet, la Fundació Grama tenia el dolç repte de disputar la promoció d’ascens a segona B... o, almenys, aquest era l’objectiu en pretemporada. “Està costant una mica. Les expectatives del club eren altes però l’equip és nou i sabem que estem en una categoria molt competitiva, amb equips que acumulen molts cursos i que lluiten per l’ascens. Podríem tenir algun punt més, però no hem estat al nivell que s’esperava”, explica. “Hem de ser realistes. Tots sabíem que l’objectiu era estar a dalt, però després d’aquest inici sabem que aquest objectiu queda lluny i la meta principal és fer bons resultats i arribar a la xifra que ens doni la salvació. Com més aviat arribi, més amunt podrem mirar. Però la realitat és aquesta, ja fa temps que hem canviat el xip”, conclou amb la màxima transparència.

LES FRASES

Les expectatives eren altes però no hem estat al nivell que s’esperava. Hem canviat el xip, l’objectiu ara és la salvació
Mantenir la porteria a zero és una mentalitat d’equip, no només del porter
Toni Texeira
porter de la fundació grama
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)