Territorial

Un punt que no satisfà gens

Divisió d’honor juvenil. El Girona fa un mal partit i ha de patir per salvar un punt en el tram final contra un equip de la zona baixa

girona 1 p. arrabal 1

GIRONA:Torra, Joel, Manel, Pau Resta, Aleix, Ivan Amoedo, Miguel (Víctor, 65’), Gerard Pedrol (Mateo, 46’), Ilyas, Eloi (Suli, 57’) i Muñi (Duba, 46’).PENYA ARRABAL:Joan, Osorio, Moreno, Pablo (Mesquida, 72’), Nico, Pablo Mayol, Miguel (Vela, 30’), Nicanor, Adrián Turno (Adrián G., 63’), Isaac i Mario (Àlex, 89’).GOLS:0-1 (61’) Vela. 1-1 (87’) Pau RestaÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:als locals Ivan Amoedo i Miguel; i als visitants Pablo, Nicanor i Mario.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.

El Girona, farcit de baixes, va firmar ahir el tercer empat consecutiu (1-1) que no li permet acostar-se a les primeres posicions. Els d’Àlex Marsal, de fet, van haver de patir per sumar un punt tot i rebre un equip de la zona de descens com el Penya Arrabal, que es va avançar en el marcador en la segona part i només una acció d’orgull en el tram final va permetre als gironins empatar el partit.

En línies generals el Girona va fer un dels pitjors partits del curs, i és que es va acostar amb perill molt poques vegades a l’àrea rival. El rival tampoc va generar gaire, però va donar la sensació en tot moment d’estar més còmode sobre el terreny de joc. La primera ocasió del conjunt balear va arribar només de començar, però el davanter va voler definir de vaselina i l’esfèrica va acabar per sobre del travesser. El Girona, tou i poc agressiu, no va aconseguir superar la defensa ordenada dels visitants tot i agafar el control del partit amb el pas dels minuts. Les accions a pilota aturada van ser l’únic recurs, però tampoc va donar excessiu benefici.

En la represa el Girona va intentar remoure el partit amb un parell de canvis i va semblar que podia funcionar, però els visitants van saber aprofitar un error dels gironins per obrir el marcador. Ivan va perdre l’esfèrica en la sortida de pilota i Vela va rebre una passada a l’esquena de la defensa que, aquesta vegada sí, va definir bé de vaselina per fer el 0-1. La diana va fer aflorar els nervis als blanc-i-vermells, que van voler capgirar la situació més amb el cor que amb el cap. Al final, en una de les poques ocasions que va tenir, Resta va aprofitar una pilota a la frontal per fer l’1-1 definitiu amb un bon xut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)