3a divisió FEF

L’efectivitat decideix

3a divisió. El Vilafranca en fa prou amb un gol de Brahima (49’) per imposar-se a un bon Horta i acostar-se a les posicions de privilegi

vilafranca 1 horta 0

VILAFRANCA:Miguel Ramos, Luca, Óscar Sierra, Pep Mateu, Eric Via (Guti, 40’), Boira, Pelegrín, Brahima (Vadillo, 77’), Gestí, Oribe i Escamilla (Sergi Escofet, 46’).HORTA:Santaló, Guillem, Castillo, Javi, Vives (Ferran Tacón, 75’), Galeano, Marc Rio (Domi, 65’), Adri Lladó, Narcís Barrera (Carlos Gilbert, 72’), Nahuel i Arnau.GOLS:1-0 (49’) Brahima.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:als locals Boira i Brahima; i als visitants Guillem i Adri Lladó.PÚBLIC:350 espectadors.

El Vilafranca va aconseguir una victòria molt valuosa contra un rival directe en la batalla per estar a la part alta. L’equip quadribarrat va imposar-se per la mínima a l’Horta, que va ser millor durant tot el partit, però al qual va faltar profunditat en els metres finals. De fet, gairebé totes les ocasions que es van veure sobre la gespa del municipal van ser de l’equip local.

En el minut 3, Oribe i Brahima van protagonitzar una bona acció que va acabar amb una rematada de Brahima refusada per Santaló a córner. D’una altra banda, l’única rematada entre els tres pals de l’Horta en tot el partit va fer-la Narcís Barrera amb el cap poc abans del descans, però va salvar-la Miguel Ramos. Tot just després de la represa, en el minut 49, Sergi Escofet va robar una pilota a Santaló dins l’àrea i aquesta va caure als peus de Brahima, que va marcar a porteria buida. Amb l’1-0 en el marcador, l’Horta va abocar-se a l’atac, però no va gaudir d’ocasions clares i el marcador ja no es mouria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)