1a femenina

Líder provisional

1a divisió femenina. El Barça guanya al camp de la Real Sociedad i posa pressió a l’Atlético, que juga avui

R. SOCIEDAD 2 BARÇA 5

REAL SOCIEDAD:Quiñones, Maddi, Etxezarreta (Cardona, 46’), Nahikari, Itxaso (Olaizola, 88’), Eizagirre (Chini, 83’), Baños, Carla Bautista (Palacios, 58’), Soldevila, Mendoza i Beltrán.BARÇA:Paños, Maria León, Melanie (Leila, 57’), Losada, Marta Torrejón (Van der Gragt, 67’), Alexia, Aitana, Duggan, Pereira, Hamraoui (Patri Guijarro, 72’) i Martens.GOLS:0-1 (6’) Martens. 1-1 (10’) Carla Bautista. 1-2 (12’) Duggan. 1-3 (18’) Martens. 1-4 (39’) Duggan. 1-5 (50’) Aitana. 2-5 (59’) Nahikari.ÀRBITRE:Contreras Patiño.T.G.:A la local Nahikari, i a les visitants Melanie, Marta Torrejón i Paños.

El Barça va aconseguir una clara victòria al camp de la Real Sociedad que li serveix per situar-se líder de manera provisional i posar màxima pressió al seu gran rival per al títol de lliga, l’Atlético de Madrid, que juga avui a casa contra el Rayo Vallecano en el partit que tancarà aquesta jornada intersetmanal.

La primera meitat va ser una exhibició de la connexió entre Martens i Duggan, amb dos gols cadascuna. Els dos de Martens van ser fruit de les centrades des de la dreta de Duggan, que va fer el seus en aprofitar les assistències d’Alexia i Marta Torrejón.

El contundent 1-4 que hi havia al descans va fer que la segona meitat tingués poca història. Aitana va fer el cinquè gol de les blaugrana, mentre que la basca Nahikari va retallar la distància. De l’última mitja només cal destacar el debut en partit oficial de la defensa holandesa del Barça Stefanie van der Gragt després de superar la lesió que es va fer en la pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)