1a femenina

Sis punts per afrontar el futur amb optimisme

1a div. fem. Dues victòries seguides allunyen l’Espanyol de la zona baixa

0-1 diumenge a Sevilla i 1-0 abans-d’ahir contra el Madrid. Dues victòries contra rivals directes que impulsen l’Espanyol a la zona mitjana de la taula i que han deixat el seu entrenador, Joan Bacardit, moderadament satisfet. “Tot i que no m’ha agradat la segona part, aquesta lliga és molt competida i s’havia de guanyar com fos”, va dir el tècnic, que respira ara molt més tranquil després d’aquests sis punts en només tres dies: “Ens allunyem de la zona baixa i ens podem permetre ara mirar cap amunt, però amb precaució.”

“Amb la victòria encarem amb millors sensacions la copa”, va afegir-hi Bacardit, que es va mostrar optimista davant les possibilitats d’eliminar el Barça aquest diumenge: “Aquesta copa ens fa molta il·lusió i, si hem de somiar, fem-ho en gran. Si en els darrer partits de lliga ja les hem incomodades, perquè no podem pensar a repetir-ho”, va sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)