1a femenina

Derbi català a cara o creu

Copa de la reina. El Barça i l’Espanyol estrenaran el nou format de la competició amb una eliminatòria a partit únic que es disputarà al Miniestadi (15 h, Gol). Tots dos conjunts arriben al duel en un molt bon moment de forma

Guanyar o quedar eliminat. Els dos equips catalans de primera divisió estrenaran el nou format de la copa amb un derbi d’alta volada: a partit únic, el Barça i l’Espanyol es jugaran una plaça per als quarts de final de la competició en el duel que es disputarà avui al Miniestadi (15 h, Gol).

“Afrontem el partit amb la màxima il·lusió. És una competició que ens fa molta il·lusió perquè l’Espanyol l’ha guanyat en diverses ocasions. No descartem res; intentarem competir i veure si podem guanyar”, va avisar el tècnic blanc-i-blau, Joan Bacardit, que s’aferra a l’últim precedent, el darrer duel de lliga en què l’Espanyol va aconseguir resistir fins al tram final tot i acabar perdent 3-0.

El Barça, per la seva banda, arriba al duel amb una acumulació important de partits en les últimes setmanes, un fet que podria condicionar l’onze pel qual aposti Fran Sánchez. “És un partit especial, és un derbi. Sempre són partits diferents i més en ser una eliminatòria a un sol partit. Afrontem la copa amb molta il·lusió i amb ganes d’avançar”, va explicar el tècnic blaugrana, conscient que el seu equip és àmpliament favorit. “Segurament serà un partit molt complicat. A més, elles venen d’una dinàmica molt positiva”, va afegir-hi la defensa sevillana del Barça, Melani Serrano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)