1a femenina

El Barça venç l’Espanyol i es classifica per als quarts de la copa (2-0)

Futbol. Els gols d’Alexia i Duggan en la primera part han servit a les blaugrana per imposar-se clarament en el derbi

El Barça s’ha imposat a l’Espanyol per 2-0 en els vuitens de final de la copa de la reina i s’ha classificat per a la propera eliminatòria gràcies a les dianes d’Alexia Putellas i Toni Duggan en la primera part. L’equip de Fran Sánchez ha estat superior i s’ha avançat en el minut 15 després que Alexia desvies a gol un xut d’Hamraoui. Abans de la mitja hora, les blaugrana han aconseguit el segon. Toni Duggan ha aprofitat un mal rebuig de Mariajo a un xut d’Aitana per fer el 2-0 que donava molta tranquil·litat a les locals.

En la represa, el Barça ha mantingut el control i el domini, i Andressa Alves podria haver fet el tercer però ha estavellat la pilota al pal. L’Espanyol no ha pogut apropar-se amb perill a la porteria de Paños i ha quedat eliminat de la copa.