Territorial

El Girona necessita guanyar per canviar la dinàmica

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal visiten El Olivar (16.15 h) necessitats de punts després d’un sol triomf en els últims set partits

Tot i la bona imatge que va oferir contra el Barça, la derrota no va fer res més que agreujar la crisi de resultats que viu el Girona, que només ha estat capaç de guanyar un dels últims set partits –al camp de l’Espanyol–. En els altres sis els gironins han sumat quatre empats insuficients que han fet que el líder, el Barça, es distanciï a nou punts i el segon, l’Espanyol, a vuit. Per això el duel d’avui al camp d’El Olivar serà més important que mai, i és que el Girona necessita canviar la dinàmica com més aviat millor per recuperar la confiança. En aquest sentit, l’avantatge dels gironins és que el rival arriba en un molt mal moment, després de cinc derrotes consecutives i havent sumat només tres punts dels últims 33. De fet, els aragonesos són penúltims i només han guanyat el cuer, el Manacor. El triomf també serà important per afrontar els dos duels que el Girona jugarà a casa en quatre dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)