El Sant Andreu no aixeca el cap

3a divisió. Els andreuencs fa cinc jornades que no guanyen

SANT ANDREU 1 HORTA 1

SANT ANDREU:Segovia, Jaume, Juanma, Noguera, David López, Guerrero (Felipe, 59’), Alcover (Óscar, 83’), Ferran, Juanan, Josu i Elhadji (Carlos, 75’).HORTA:Santaló, Guillem, Castillo, Micaló, Arnau, Galeano, Genís, Domi (Marc Rio, 71’), Jordan, Gilbert (Saul, 81’) i Nahuel (Aleix, 86’).GOLS:0-1 (46’) Gilbert. 1-1 (68’) Ferran.ÀRBITRE:als locals Josu, Alcover, David López, Carlos, Jaume, Ferran i Felipe; i als visitants Domi, Jordan, Galeano i Genís.T.V.:amb vermella directa al visitant Guillem (79’).PÚBLIC:uns 1.000 espectadors.

El Sant Andreu va encadenar en el derbi contra l’Horta la cinquena jornada sense guanyar. Els quadribarrats, això sí, van tenir millors ocasions però els va faltar encert i continuen allunyant-se de la zona noble. Amb el control del matx durant els 90 minuts, els quadribarrats s’haurien pogut avançar en el primer temps per mitjà de Josu, Ton Alcover o Ferran, mentre que Jordan hi va poder dir la seva per als visitants amb un xut massa creuat (40’). Però només de tornar del descans, l’Horta es va avançar per mitjà de Gilbert, que va aprofitar un rebuig de Segovia per obrir la llauna. A partir d’aquí, el Sant Andreu va bolcar-se a l’àrea de Santaló i va tenir bones ocasions, però ni Elhadji ni Ferran van ser encertats. Poc després, Alcover, de falta, va topar amb el pal i el premi a la insistència va acabar arribant en el minut 68, quan Ferran va aprofitar una centrada d’Elhadji per empatar. Felipe, poc després, va xutar al travesser, però en els últims minuts, tot i l’expulsió del visitant Guillem, els andreuencs van notar el cansament i l’empat ja no va canviar.