Les victòries així no tenen preu

3a divisió. El Figueres supera el Vilafranca (2-1) amb un gol d’Espuña a les acaballes d’un partit molt treballat

figueres 2 vilafranca 1

FIGUERES:Aroca, Carles Puig, Sergi Romero, Canal, Subi, Tena, Èric Vilanova, Èric Torres, Gelmà (Espuña, 63’), Ritxi (Hostench, 83’) i Álvaro (Sergio Álvarez, 74’).VILAFRANCA:Miguel Ramos, Luca, Pep Mateu (Boada, 15’ (Pol, 65’)), Òscar Sierra, Guti, Rosillo, Vadillo, Pelegrín, Gestí, Oribe i Sergi.GOLS:1-0 (39’) Èric Vilanova. 1-1 (77’) Rosillo. 2-1 (86’) Espuña.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:als locals Èric Vilanova, Sergio Álvarez i Tena; i als visitants Pelegrín i Òscar Sierra.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 250 espectadors.

En els últims dies ser del Figueres i no patir és impossible, però l’equip de Joan Esteva va donant alegries. Després de guanyar en l’últim sospir al camp del Santfeliuenc (3-4) els figuerencs van sumar els tres punts ahir a Vilatenim contra un Vilafranca que arribava en ratxa. El triomf va ser èpic, i és que la Unió va haver de suar de valent per guanyar amb un gol d’Espuña a les acaballes del partit.

En la primera part no hi va haver gaires ocasions clares. Les defenses es van mostrar molt sòlides i els xuts des de lluny van ser gairebé l’única alternativa per generar perill, però els porters pràcticament no van haver d’intervenir. Dins la monotonia, però, el Figueres hi va acabar posant la nota discordant amb una mica de fortuna, i és que abans de la mitja part un xut d’Èric Vilanova va tocar amb un defensa i va acabar al fons de la xarxa (1-0, 39’).

A la segona part la Unió va dur el control del partit però no va generar ocasions clares fins que Álvaro va perdonar el segon. A partir del minut 60 el Vilafranca va prémer l’accelerador i va tocar l’empat amb dues ocasions, però quan el va tenir més a prop va ser en un penal que Aroca va aturar a Oribe en el 72’. Tot i això els visitants van aconseguir empatar poc després en una acció embolicada dins l’àrea que Rosillo va finalitzar (1-1, 77’). Quan semblava que el cop seria difícil d’assimilar per al conjunt figuerenc, els de Joan Esteva van donar resposta i no es van conformar amb mantenir l’empat. Espuña va avisar una vegada i en la segona no va fallar, marcant el 2-1 en el 86’ que acabaria donant la victòria.

Hem fet un molt bon partit. Alguns minuts han estat dels millors de la temporada