1a femenina

La manca d’encert apaga l’Espanyol

1a divisió femenina. Les blanc-i-blaves es desinflen davant les ocasions fallades i perden punts per les errades defensives

ESPANYOL 2 ALBACETE 4

ESPANYOL:Mariajo, Esther (Inés, 46’), Berta, Brenda, Julve (Eli, 46’), Llompart (Ayaki, 80’), Dulce, Katherine, Moreno, Elba (Baudet, 80’) i Torrodà.ALBACETE:Elena, Hitomi, Padilla (Cintia, 68’), Tom, Alba (Bulatovic, 82’), Navarro (Carmen, 75’), Costa, Florentino, Leles, Miriam (Pomares, 41’) i Sofi.GOLS:0-1 (9’) Sofi. 0-2 (42’) Redondo. 1-2 (47’) Moreno. 1-3 (67’) Navarro, de penal. 1-4 (83’) Carmen. 2-4 (88’) Moreno.ÀRBITRE:Olatz Navarro.T.G.:Berta; Padilla i Costa.T.V.:a la visitant Sofi per doble groga (86’).PÚBLIC:600 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

L’Espanyol va encadenar la segona derrota consecutiva després de perdre punts a casa contra l’Albacete, rival directe en la classificació.

L’equip de Joan Bacardit va entrar en el partit fred i va encaixar de seguida el 0-1 en un córner. A partir d’aquí va gaudir de diverses oportunitats per capgirar el marcador, com ara un xut al travesser de Torrodà, però va ser l’equip visitant que, en una greu pèrdua, va fer el segon.

La sortida del descans va ser prou bona per a les blanc-i-blaves, amb el gol de Moreno, però Navarro, transformant un clar penal, va tornar a posar els dos gols de diferència que van ser tres quan Carmen va tornar a aprofitar una falta d’entesa entre la defensa i Mariajo. Al final, Moreno va reduir distàncies quan l’Albacete jugava amb deu jugadores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)