3a divisió FEF

Copa

Orgull de primera

El Sant Andreu va arribar al descans amb 0-0 i sent superior a l’Atlético

“Els heu fet enfadar”, va dir Azparren als seus jugadors

“El Sant Andreu ha estat competitiu i perillós. És un equip que sap a què juga”, va dir Simeone

El millor que li podia passar al Sant Andreu a la mitja part contra l’Atlético de Madrid és que la xerrada d’Azparren fos sobre ajustos futbolístics. Res de consignes apel·lant a la moral. L’eliminatòria estava oberta gràcies a un primer temps de somni al Metropolitano (0-0) que no va poder ser reblat per culpa del porter Adán, el millor jugador del partit. Les cares de circumstàncies de Simeone i el Mono Burgos a la mitja part eren un poema perquè havien estat molt a prop de rebre una diana que hauria igualat l’eliminatòria, tot i que el resultat final va acabar sent molt abundant (4-0) per la gran actuació dels locals en el segon temps.

“Els heu fet enfadar. L’Atlético ara prepara dos canvis”, va dir Azparren als seus al vestidor en el temps de descans. I un d’ells era Lemar, titular en la lliga amb Simeone. Aquesta era una gran notícia per als andreuencs en el descans ja que havien jugat de tu a tu contra un equip històric en el futbol mundial, tercer classificat a primera divisió. “Després del partit els he felicitat”, manifestava Simeone sobre el catorzè classificat del grup català de tercera divisió. “Han demostrat competitivitat en el partit d’anada i sobretot en el primer temps. Competitius i perillosos, perquè si no arriba a ser per Adán a la mitja part podríem haver acabat 1-1 perquè nosaltres també hem tingut alguna oportunitat”, hi va afegir el tècnic, que no parava d’elogiar els andreuencs: “S’ha vist un equip amb les idees clares i fluid amb aquesta voluntat de jugar. El Sant Andreu sempre ha mostrat a què volia jugar.”

Tot i el resultat final (4-0 en la tornada, 5-0 en el global de l’eliminatòria), el Sant Andreu va acabar molt satisfet l’eliminatòria: “El millor elogi que ens podia passar era que l’equip rival tragués jugadors amb més potencial en la segona meitat. Han anat pel partit. Només espero que el resultat final no tapi el que hem fet en l’eliminatòria. N’hi ha per estar orgullós”, manifestava el tècnic Azparren, que celebrava el fet d’haver parlat només d’aspectes futbolístics en el descans: “Normalment en eliminatòries d’aquest tipus es parla d’intentar aixecar els ànims als futbolistes però nosaltres hem volgut ajustar algunes coses”. “Per mi ha estat un màster”, va dir Carlos Martínez: “Cada control, cada moviment. He après moltíssim d’una gran experiència que és la de poder viure el futbol en un escenari de primer nivell.”

Un patrocini especial
El Sant Andreu va lluir al pit de la samarreta el logotip de l’ONG Proactiva Open Arms, una organització sense ànim de lucre encarregada de rescatar vides al mar Mediterrani.
450
milions
d’euros té de pressupost l’Atlético de Madrid, mentre que el del Sant Andreu és d’uns 700.000 euros, la meitat dels quals, aproximadament, van a parar al primer equip.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)