3a divisió FEF

De confiança, gens ni mica

3a divisió. El Llagostera, que no ha cedit cap punt a casa, rep un Granollers en mala ratxa però amb una plantilla d’un gran potencial

L’escenari en el partit que el Llagostera jugarà aquesta tarda al municipal (16.30 h) és clar: els del Gironès ho han guanyat tot a casa i reben un Granollers que encadena tres derrotes. Al vestidor llagosterenc però no hi ha lloc per a la confiança i el seu tècnic, Oriol Alsina, ho té ben clar: “Han perdut els tres últims partits però abans n’havien guanyat quatre de seguit i van estar deu jornades consecutives sense perdre. Són un gran equip, en la pretemporada ja ens van guanyar i serà complicat.” En aquest sentit, el tècnic remarca la capacitat de créixer a domicili del rival, ja que només hi ha perdut un partit i s’han adaptat bé a camps petits com el del Llagostera. A més, Alsina espera que la tensió dels seus homes sigui màxima després de l’ensurt contra el Castelldefels: “Costa molt posar-se 3-0 i quan ho fas, no pots donar facilitats com vam fer.”

Per a aquest duel, el Llagostera tindrà moltes baixes per lesió: Maymí, Pitu, Arimany, Èric i Cunill no hi seran, i Lucas serà dubte fins a última hora.

LA PRÈVIA

El Granollers ha fet grans partits a fora i només n’ha perdut un. Tenen molt bons jugadors, dels que marquen la diferència al camp
Tenim moltes lesions, però tothom ha demostrat que té nivell per competir, també al filial
Oriol Alsina
eNTRENADOR DEL LLAGOSTERA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)