Reus

El Reus sorprèn l’Alcorcón i obté tres punts d’or

2a divisió A. El conjunt roig-i-negre, amb un home més des del minut 20, aprofita un penal i trenca la mala dinàmica de sis jornades sense guanyar amb un triomf per la mínima

alcorcón 0 reus 1

ALCORCÓN:Lizoain; Felipe Alfonso, Esteban Burgos (Nono, 57’), David Fernández, Bellvís; Sangalli (Jonathan Pereira, 66’), Eddy Silvestre, Dorca, Borja Galán; Álvaro Peña (Aly Abeid, 22’) i Juan Muñoz.REUS:Edgar Badia; Shaq Moore, Catena, Olmo, Mikel Villanueva; Alfred Planas (Fran Carbia, 68’), Gus Ledes, Mario Ortiz, Ricardo Vaz (Bastos, 77’); Querol (Juan Domínguez, 55’) i Linares.GOLS:0-1 (21’) Gus Ledes, de penal.ÀRBITRE:Ais Reig (col·legi valencià).T.G.:als locals Esteban Burgos i Eddy Silvestre; i al visitant Ricardo Vaz.T.V.:al local Bellvís (19’), directa.PÚBLIC:3.236 espectadors.

El Reus ha sorprès tothom en la seva visita al camp de l’Alcorcón, que havia començat la jornada líder i no havia perdut encara a casa, i ha obtingut una victòria balsàmica. Els de Xavi Bartolo, que en el primer minut de partit no han jugat la pilota en senyal de protesta pels impagaments, han vist com el partit s’ha posat de cara ben aviat, ja que en el minut 20 l’àrbitre ha assenyalat un penal i ha expulsat Bellvís per desviar la pilota amb la mà. Gus Ledes no ha desaprofitat aquesta ocasió i ha avançat el Reus. Amb el 0-1 en el marcador el quadre del Baix Camp ha controlat amb molta maduresa el partit. L’Alcorcón ha anat introduint canvis ofensius buscant l’empat, però la bona tasca defensiva roig-i-negra ha impedit que els grocs arribessin a igualar el partit. El Reus, amb tot, trenca una dinàmica de sis jornades sense guanyar i quatre derrotes i s’acosta de nou a la permanència.