2a divisió FEF

Molt futbol però poc perill per poder sumar

2a divisió B. El Peralada es mostra superior a l’Hèrcules en molts minuts i provoca els xiulets del públic, però li falta crear ocasions i acaba perdent (1-0)

hèrcules 1 peralada 0

HÈRCULES:Falcón; Juanjo, Samuel, Pablo Íñiguez, Nani; Paco Candela, Diego Benito, Pol Roigé, Chechu (Carlos Fernández, 83’); Stephane Emaná (Juli, 62’) i Carlos Martínez (Salinas, 91’).PERALADA:Vito; Iago López, Ferraresi, Teo, Kilian (Paik, 72’); Andzouana, Giorgi, Rober Sierra, Mario (Yuya, 82’); Pau Miguélez (Pachón, 82’) i Soni.GOLS:1-0 (68’) Carlos Martínez.ÀRBITRE:Moreno Muñoz.T.G.:Als locals Diego Benito i Paco Candela; i al visitant Soni.

El Peralada va haver de tornar d’Alacant amb les mans buides tot i haver fet un partit molt més que correcte contra un dels màxims aspirants a guanyar la lliga. Tal com va passar en la segona part contra el Lleida, els xampanyers van ser superiors al rival, en aquesta ocasió sobretot en la primera part, però no en van tenir prou per decantar la balança al seu favor, ja que li va faltar la contundència a dalt que sí que va demostrar tenir l’Hèrcules. Va ser gràcies a les botes de Carlos Martínez, que va perdonar en l’ocasió més clara de la primera part però, ja se sap que l’ex de l’Olot no falla sovint, quan la va tenir en la segona part va marcar l’únic gol del partit.

Demostració de força

L’inici del Peralada va ser excel·lent. Ordre, tensió i cap mena de por va ser la recepta dels xampanyers per jugar els primers quaranta-cinc minuts, i va funcionar. Els de Chicho van sortir jugant des de darrere amb molta qualitat, superant tots els intents de pressió d’un Hèrcules que semblava no entendre el que estava passant. A més, quan perdia la pilota la recuperava ràpid i tornava a trepitjar camp contrari. Per desgràcia, a partir d’aquí arribaven els problemes. Tot i que Pau Miguélez va ser un dels homes destacats fent anar de corcoll tota la defensa, el Peralada no va trobar la manera de generar cap ocasió clara de perill. Tot i això, l’Hèrcules s’anava posant nerviós i l’afició, encara més. De fet, en unes quantes jugades el Rico Pérez va acabar xiulant el seu equip, sorprès de veure com el cuer de la lliga feia ballar al seu ritme tot un Hèrcules.

Tot i el domini del Peralada, les millors ocasions van ser dels locals, que quan van arribar a l’àrea ho van fer amb força perill. Les dues primeres ocasions van arribar amb dues rematades de cap de Chechu i Emaná que van fer intervenir Vito, però l’ocasió més clara va ser al 28’, quan Carlos es va desfer fins i tot de Vito però després es va adormir i la defensa xampanyera va poder evitar el gol en l’últim sospir.

Qüestió d’efectivitat

En la represa el guió va ser el mateix i encara amb més bones sensacions del Peralada, que va tenir tres bones oportunitats seguides tot i que no van acabar amb cap rematada clara. El partit va canviar del tot en el 62’ amb l’entrada de Juli. L’atacant va canviar el ritme del partit i va ser el revulsiu que necessitava l’Hèrcules per superar un Peralada que anava creixent cada vegada més. I el gol no va tardar a arribar. En el 68’ Carlos va aprofitar un rebot dins l’àrea, es va desfer de dos defenses amb un gran detall i va definir amb l’esquerra davant Vito per marcar l’únic gol del partit, i tot i que el Peralada ho va intentar tot, no va aconseguir tenir una ocasió clara per empatar.

EL MÉS PERILLÓS

Carlos Martínez, abans de marcar el 0-1, ja havia perdonat en una ocasió quan el gol semblava cantat
Hem fet un partit molt digne, a l’altura del context, i molt complet, però ens ha faltat profunditat i presència a dalt per inquietar més
Hem obtingut menys del que mereixíem, però ens han faltat detalls per poder sumar