3a divisió FEF

La derrota posa fi als serveis de Camilo

Destitució. El Santboià i el seu tècnic separen els seus camins després de perdre a casa contra un rival directe

santboià 1 sants 2

SANTBOIÀ:Leva, Víctor, Mario, Libo (Hervias, 39’), Neeskens, Vicente, Moya (Jota, 27’), Carlos Martínez, Segura, Castellano (Pol Ros, 77’) i Cervos.SANTS:Yamandú, Alberto, Picolo, Aleix, Juli (Sumarroca, 61’), Guille, Navarro (Gala, 87’), Fabre, Borrull (Crivillés, 61’), David Cura i Mario Cantí.GOLS:0-1 (44’) Cantí. 1-1 (67’) Neeskens. 1-2 (71’) Navarro.ÀRBITRE:Navarro Garcia.T.G.:Als locals Victorio, Carlos Martínez i Pol Ros; als visitants Cantí i Guille.PÚBLIC:300 espectadors.

Camilo Vázquez no podrà treure’s l’espina de salvar el Santboià en un dels moments més delicats de la seva història a causa de la sanció de la Seguretat Social. El tècnic i el club van arribar a un acord per liquidar el contracte que els unia, ja que la deriva de l’equip és perillosa: set derrotes en els últims vuit partits i la zona de salvació a sis punts.

El Santboià va fer l’anunci de la destitució moments després que es confirmés la derrota a casa contra el Sants, un rival directe per la salvació. En el primer temps el domini va ser del conjunt visitant, que va tenir en Sergio Navarro el seu millor home. Navarro va ser un corcó per a la defensa del Santboià, ahir molt afectada per les baixes, però en el primer temps no va encertar la porteria de Leva en les tres oportunitats que va tenir. Al final del primer temps, això sí, Mario Cantí va aprofitar una segona jugada d’una falta llunyana per marcar el primer gol. La reacció dels locals es va produir en el segon temps, quan Neeskens va aprofitar un regal de Yamandú. L’alegria va durar poc, perquè Sergio Navarro va aprofitar un rebuig en un córner de Leva per posar el marcador definitiu. Tot i això en el tram final Jota va tenir una gran oportunitat, amb el porter Leva en l’àrea rival, però la precipitació de l’atacant va fer que marrés l’oportunitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)