3a divisió FEF

El Llagostera, a prova contra el Conquense

Copa Federació. Els llagosterencs jugaran els vuitens de final contra un rival que competeix en el grup 3 de la 2a divisió B

El Llagostera jugarà contra el Conquense l’eliminatòria dels vuitens de final de la copa Federació. Els jugadors d’Oriol Alsina disputaran el partit d’anada al municipal llagosterenc el 10 de gener, en el que serà tot just el segon partit del 2019 després d’haver rebut també a casa la Pobla de Mafumet, el dia 5. Pel que fa a la tornada, que es jugarà a Conca, serà el dijous 24 de gener, només dos dies abans de visitar un dels equips de la tercera divisió que sol jugar els dissabtes com és el Santfeliuenc. Precisament el desplaçament fins a Conca és el principal inconvenient de l’eliminatòria, ja que la població de Castella-la Manxa és a uns 600 quilòmetres de Llagostera, i és un trajecte que s’haurà de fer amb autocar durant unes sis hores.

Un rival de bronze

Tot i que en la copa Federació el Llagostera està fent rotacions amb els jugadors menys habituals en la lliga i donant entrada a joves del filial, l’eliminatòria contra el Conquense serà una bona prova de foc per veure el potencial de la plantilla. El rival competeix en el grup 3 de la 2a divisió B –on hi ha la resta d’equips catalans i on aspira a pujar el Llagostera–, i de moment està aconseguint el seu objectiu de mantenir la categoria, ja que ocupa el dotzè lloc. A les files de l’equip de la Fuensanta –camp de gespa natural–, hi juga l’exfutbolista del Lloret i el Palamós Agi Dambeley.

Un rival que coneix la demarcació

Tot i ser un club de Castella-la Manxa, el Conquense ha visitat territori gironí sovint en les últimes temporades. Aquest curs, per exemple, els jugadors blanc-i-negres ja van jugar a Peralada, d’on van treure un empat a 1, i també es van enfrontar a casa contra l’Olot (0-1). Els aficionats al futbol gironí, però, segur que recorden sobretot l’eliminatòria d’ascens a 2a divisió B que el Peralada va jugar contra el Conquense la temporada 2016/17. L’equip de l’Alt Empordà va guanyar en l’anada 3-0 i va perdre en la tornada per 3-1, fet que li va permetre passar a l’última eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)