3a divisió FEF

Una escletxa que es fa gran

3a divisió. El Llagostera, l’Hospitalet i el Prat ja gaudeixen d’una distància de més d’un partit respecte als seus perseguidors al capdamunt de la taula

Si bé la lluita per entrar en la zona de promoció d’ascens és més aferrissada que mai, amb un bon grapat d’equips separats per ben pocs punts, els tres primers classificats –el Llagostera, l’Hospitalet i el Prat– han aconseguit obrir un notable forat de punts respecte als seus perseguidors més immediats que els permetrà, si no es torcen les coses, acabar en les posicions capdavanteres la primera volta.

Per pressupost, plantilla i ambicions, el Llagostera, l’Hospitalet i el Prat ja eren, a banda del Sant Andreu –que continua baixant en la taula–, els grans favorits per ocupar els primers llocs de la classificació, però ha estat gràcies a una gran ratxa de resultats en aquestes darreres jornades que han pogut obrir forat. I és que, tot i que sobretot els gironins i els del Baix Llobregat s’han mostrat força regulars durant tota la competició, és ara, amb la primera volta a punt d’acabar i amb gairebé tots els equips havent fet la seva primera jornada de descans, que s’ha fet definitivament palesa la superioritat de tots tres equips. “Hem de seguir picant pedra”, va voler deixar clar, però, diumenge el tècnic blaugrana, Oriol Alsina.

Especialment cridaner és el cas de l’Hospitalet, que en menys de quatre setmanes ha passat de veure com el seu entrenador tenia un peu fora a acumular una ratxa de cinc victòries consecutives que l’han alçat fins a la segona posició després de vèncer, entre altres, el Prat i el Sant Andreu. “Estic molt content perquè ens situem segons, estem una mica més a prop del líder i deixem un rival directe com és, en la meva opinió, el Sant Andreu molt lluny”, va dir dimecres el preparador dels riberencs, Xavi Molist, després de la victòria del seu equip contra el conjunt quadribarrat en el partit ajornat de la jornada 13. A més, els de la franja s’han mostrat especialment encertats en els duels directes contra els seus màxims rivals; al contrari que el Prat, que els ha perdut tots dos.

LA XIFRA

5
punts
separen el Prat, tercer classificat, de l’Horta, últim equip en la zona de promoció d’ascens

El lideratge, cosa de dos

Mentre que l’Hospitalet està vivint un curs força irregular, el Llagostera i el Prat han dominat el campionat gairebé des de l’inici. De fet, des de la jornada 6, només els gironins i els potablava han ocupat el lideratge del grup. Els de Pedro Dólera ja es van deixar veure en la primera posició en la segona jornada, una condició que van mantenir des de la jornada 6 fins que van descansar en la 10. Des d’aleshores, el Llagostera ha estat líder a excepció de la dissetena jornada, en què el Prat va tornar a ser primer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)