3a divisió FEF

Lluites per tots costats

Tres blocs. La classificació comença a definir-se amb tres equips lluitant pel lideratge, un bon gruix intentant colar-se en la quarta posició i la resta buscant evitar les posicions de descens

Encara falten dues jornades per acabar la primera volta i poden canviar moltes coses, però les dinàmiques en aquesta gairebé primera meitat del curs han començat a definir la classificació en tres grans blocs: el Llagostera, l’Hospitalet i el Prat semblen haver agafat certa distància amb la resta de perseguidors, mentre que fins a set equips, separats per només cinc punts, lluiten per la quarta plaça. I en la zona baixa, la lluita també és d’allò més aferrissada.

Després de la contundent victòria de l’Hospitalet, el Llagostera està obligat a guanyar si no vol perdre el lideratge. Per aconseguir-ho, visita el camp de la Fundació Grama amb l’obligació de mostrar la seva millor versió, la que ha demostrat com a local, també a domicili. “A casa estem d’excel·lent però a fora hem de millorar algunes coses”, va recordar el tècnic blaugrana, Oriol Alsina. Una gesta que haurà de fer també el Prat si no vol quedar-se despenjat de les dues primeres places. Els de Pedro Dólera, però, tampoc ho tindran fàcil en un altre desplaçament complicat a Vilafranca.

En una setmana de derbis barcelonins, l’Horta haurà de superar l’Europa si vol mantenir la seva posició de privilegi; un quart lloc que no fa pas gaire van ocupar els escapulats. Però els graciencs acumulen tres partits sense guanyar i farien bé de posar fi a la seva ratxa si no volen veure com se’ls escapen les posicions capdavanteres.

En l’altre derbi de la ciutat comtal, el Sant Andreu i el Martinenc hi arriben en una situació ben diferent: tots dos ocupen el bloc dels equips de la zona baixa, si bé els andreuencs aspiren a sortir-ne ben aviat un cop passada la voràgine dels partits de copa. El problema és que fa set partits que no guanyen, una ratxa que encara es pitjor al Guinardó: després d’un sol punt en onze partits, el perill de quedar-se totalment despenjat és ben real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)