El Granollers no perdona

3a divisió. Els de Solivelles van golejar un rival inexistent

castelldefels 0 granollers 4

CASTELLDEFELS:Manu Martín, Alan, Sergi Pérez, Manrique, Alegre, Joel Coch, Adri Guica (Gibert, 61’), Bilbao, Piera, Jordi Cano (Kike Ramírez, 46’) i Aumatell (Triguero, 61’).GRANOLLERS:Álvaro, Pastells, Zamorano, Cañaveras, Pujol, Riki (Martí Soler, 68’), Joan Inés, Pau Darbra, Joel Brey (Kilian, 61’), Molins (Albert, 75’) i Civil.GOLS:0-1 (28’) Pastells. 0-2 (32’) Brey. 0-3 (48’) Molins. 0-4 (80’) Cañaveras.ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:als locals Alan i Manrique.PÚBLIC:cap a 250 espectadors.

El Castelldefels s’enfonsa en la classificació per culpa de la tercera derrota consecutiva. El Granollers va fer sang als Canyars sent molt superior i passant per sobre de l’equip groc.

Els vallesans van ser els grans dominadors des del xiulet inicial i després d’un seguit d’ocasions clares van obrir la llauna gràcies a una rematada de Pastells en la sortida d’un córner. Quatre minuts després, Joel Brey, després d’una gran aparició de Pastells, va ampliar la distància. I a partir d’aquí, el matx va quedar pràcticament dat i beneit perquè els locals, amb poques idees i escasses ocasions, van quedar totalment rendits a un rival que ja abans del descans podria haver marcat el tercer. Ho va aconseguir només sortir dels vestidors amb una canonada d’Oriol Molins. La resta de l’enfrontament va ser un mer tràmit que els de José Solivelles van arrodonir jugant a plaer contra un rival inexistent i amb el quart gol, obra de Cañaveras, en un córner.