El Sant Andreu ressuscita a costa del Martinenc

La millor medicina. Els andreuencs trenquen la ratxa de set partits sense guanyar contra els del Guinardó, que van fallar el tercer penal seguit

SANT ANDREU 4 MARTINENC 0

SANT ANDREU:Ivan Fuentes; Llamas, Juanma, Noguera, Jaume; Felipe, Juanan, Víctor (Guerrero, 67’), Ferran (Kuku, 77’); Carlos Martínez i Elhadji (Guillem, 67’).MARTINENC:Juanmi; Mario, Villegas (Joel, 62’), Eric Ruiz, Ivan Rodríguez; Édgar (Jandro, 76’), Ramon Suárez; Peque, Rovira, Kamal (Grimau, 80’); i Javi Sánchez.GOLS:1-0 (18’) Felipe. 2-0 (46’) Elhadji. 3-0 (65’) Noguera. 4-0 (73’) Guillem.ÀRBITRE:Gonzales Moreno.T.G.:als locals Carlos, Jaume, Juanma; i als visitants Peque, Villegas i Jandro.PÚBLIC:700 espectadors.

El derbi entre el Sant Andreu i el Martinenc va permetre a l’equip quadribarrat trencar la mala ratxa –set partits sense guanyar– amb una golejada que ensorra encara més els del Guinardó. Els de Mikel Azparren van ser superiors i, a més, van gaudir de l’encert que els havia faltat en altres partits.

Els dos equips van evidenciar en el tram inicial els nervis per la dinàmica negativa amb què arribaven al duel, però els andreuencs van treure-se’ls de sobre gràcies a l’1-0, quan una rematada escarransida de Carlos es va convertir en una assistència a l’àrea petita per a Felipe, que no va perdonar (18’). Minuts després, però, tot hauria pogut igualar-se de nou en un penal a favor dels visitants per mans en una falta llançada per Ivan Rodríguez. Però seguint l’espiral de negativitat en què estan instal·lat els vermells, Ivan va endevinar les intencions a Rovira i els del Guinardó van fallar el tercer penal seguit.

I només començar el segon temps va arribar el 2-0, que gairebé va ser definitiu, obra d’Elhadji en rematar de cap una centrada de Víctor. Això va ensorrar definitivament els visitants, que van abaixar els braços i van desaparèixer del matx. Noguera, recollint una pilota morta a l’àrea després de diversos rebots, i Guillem, amb un gran xut des de la frontal de l’àrea, van completar la golejada.