Sumar sempre és positiu

3a divisió. El Figueres s’avança al camp del Cerdanyola però acaba empatant en un partit amb més ocasions dels locals

cerdanyola 1 figueres 1

CERDANYOLA:Briones, Pitu, Dani Martí, Alberto, David López, Rubén, Aliaga, Uri Escabrós (Roger, 75’), Cano, Javi López (Oscar Garcia, 80’) i De la Torre.FIGUERES:Aroca, Espuña, Canal, Sergio Romero, Hostench, Ritxi, Éric Vilanova (Gelmà, 34’), Carles Tena, Éric Torres, Ferrón (Puig, 80’) i Álvaro (Èric Pimentel, 81’).GOLS:1-0 (13’) Tena. 1-1 (30’) Rubén.ÀRBITRE:Acevedo Dudley.T.G.:als locals Aliaga i Cano; als visitants Sergio Romero, Carles Tena i Espuña.PÚBLIC:un centenar d’espectadors a Les Fontetes.

El Figueres no va poder allargar la ratxa de victòries amb la tercera de consecutiva, però almenys no va tornar amb les mans buides del camp del Cerdanyola. En un partit dur contra un rival que també arribava en bona dinàmica els figuerencs es van avançar en el marcador però l’alegria no va durar gaire i els vallesans van tenir la victòria a tocar en els últims minuts.

El partit va començar de la millor manera per a l’equip figuerenc. Ferrón va donar el primer avís amb un xut amb poc angle que Briones va desviar a córner, però en el servei de cantonada va arribar el gol. Tena va rematar de cap i va obrir el marcador amb l’ajuda de Dani Martí, que va acabar de fer entrar l’esfèrica quan la volia refusar. Tot i avançar-se en el marcador, la Unió no va aconseguir agafar les regnes del partit i els vallesans van buscar l’empat amb insistència. Durant alguns minuts els figuerencs van resistir, però a la mitja hora de joc Rubén va caçar una pilota morta després d’una intervenció de Canal i va afusellar Aroca per fer l’1-1.

La inèrcia del gol va fer que el Cerdanyola dominés el partit, amb més possessió que els figuerencs i amb arribades constants a la rodalia de l’àrea d’Aroca. El domini es va mantenir en la segona part, tot i que les ocasions van estar repartides en els primers minuts. Aliaga ho va provar per part dels locals i Ritxi va respondre per part dels visitants, però ni l’un ni l’altre van trobar la porteria. Després de l’ensurt del figuerenc, els locals van tornar a intensificar el seu domini i va tenir ocasions clares per marcar el gol de la victòria fins al final. De fet, Aroca va haver d’aturar un un contra un just abans del xiulet final.

Hem estat molt bé en alguns aspectes, però ens ha faltat tenir la capacitat de matar el partit