Territorial

El Lloret remunta

1a catalana. L’equip d’Albert Batllosera va posar fi a la bona dinàmica del filial, que no perdia des de l’octubre

Llagostera B 1 Lloret 2

LLAGOSTERA B:Román, Soto, Mario, Parra, Crespo, Cobos, Abel (Busquets, 66’), Maldonado (Àvila, 56’), Ousman, Òscar i Gerard Mercader (Mamadou, 56’).LLORET:Tuscà, Puntí, Xavi Aparicio, Poderoso, Fran, Adri Expósito (Narcís, 87’), Ricky (Nil, 73’), Cunill, Majó, Marc Vilà (Bader, 25’ (Diego, 87’)) i Bukary.GOLS:1-0 (7’) Abel. 1-1 (29’) Adri Expósito. 1-2 (81’) Adri Expósito.ÀRBITRE:Ligero García.T.G.:Als locals Crespo, Soto, Roman i el tècnic Salvador Jaspe, i als visitants Majó, Bader, Ricky, Puntí, Diego i Tuscà.

Important victòria del Lloret al camp d’un Llagostera B que feia set jornades que no coneixia la derrota. L’equip de Salvador Jaspe es va posar per davant ben d’hora gràcies a un xut llunyà d’Abel que va sorprendre el porter Tuscà i semblava que podria aconseguir una nova victòria a casa. El Lloret venia de ser golejat les últimes dues jornades i, a més, en el minut 25 va veure com s’havien d’endur amb ambulància un dels seus referents ofensius, Marc Vilà, a causa d’un fort cop al cap. Afortunadament, tot va quedar en un ensurt i, després d’un quart d’hora amb el joc aturat, els seus companys van protagonitzar una gran reacció sobre el terreny de joc. Abans del descans, Adri Expósito va aconseguir l’empat resolent una bona acció conjunta. Després de la represa, tots dos equips van tenir ocasions, però, de nou, el més encertat va ser Adri Expósito, que va fer l’1-2 definitiu.