Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Estem il·lusionats pel que ens espera”

El Girona va arribar al parèntesi de Nadal després d’encadenar quatre jornades sense guanyar, però Eusebio no n’està insatisfet. “Veiem que cada partit és complicat i que hi ha molta igualtat. Ara ens toca un rival que ha fet les coses molt bé, i els respectem molt, però nosaltres pensem en la nostra part i en tot el que hem fet bé, també a final d’any”, comentava l’entrenador abans de marxar cap a València. “És veritat que no hem guanyat els últims partits, però continuem treballant amb la mentalitat de tornar-hi. Hem de mantenir els trets d’identitat que l’equip té. Competir molt bé, mostrar-se sòlid, dificultar al rival la possibilitat que ens faci gol i treure profit dels que fem.”

Eusebio veu amb optimisme una segona part de temporada que comença amb un gener molt carregat. “Estem il·lusionats pel que ens espera en aquesta segona volta, sabent que hi ha molta igualtat i que s’ha de competir bé.” Interrogat per què demanaria als Reis, va indicar: “El primer que he de fer és agrair tot el que tenim, que és molt bo. I que ens arribi el premi que mereixem. Estem decidits a posar-hi moltes coses perquè ens arribi un bon premi i per tenir una molt bona temporada per disfrutar, nosaltres i l’afició.”

El Llevant ha guanyat un sol partit dels últims set de lliga, però Eusebio assumeix que el partit serà exigent i complicat. “La línia del Llevant ve ja de la temporada passada. Està mostrant tot el seu potencial. És un equip amb molta arribada, amb qualitat al mig del camp, capaç de generar ocasions i de fer gols, i això l’ha dut a aconseguir molts punts.” Contra un equip que juga també amb carrilers, el tècnic de La Seca no va voler avançar qui situarà al costat esquerre, d’entre Granell, Valery i Muniesa. “Granell ens dona maduresa i experiència, i les altres possibilitats són més naturals. Amb Valery, la intenció és que la seva incorporació sigui progressiva, sabent que serà un procés. Se’m presenta cada setmana la possibilitat d’escollir una opció o l’altra. En aquest cas, ja la tinc decidida”, va reconèixer, sense voler avançar-la.

Paciència amb les altes

Arriba el primer partit del 2019, amb el mercat de fitxatges ja obert, però sense haver cobert de moment les necessitats al carril. Eusebio Sacristán, però, manté el discurs de paciència, confiança i tranquil·litat que ha mostrat des del primer dia. “No em preocupa, perquè sé que la direcció esportiva està treballant i té oberta aquesta possibilitat. Tampoc volem anar amb presses”, va comentar el tècnic. “S’està treballant en coses i, quan es concreti, serà perquè són les condicions ideals. Si no, tampoc vull que sigui una opció simplement per omplir el buit o de manera precipitada. Per tant, tranquil·litat i confiança en el que tenim a la plantilla. Estem treballant per poder fer un salt de qualitat.”

Eusebio confia també no perdre cap peça de pes durant el mercat d’hivern. “Tinc la confiança que els jugadors estan contents i entenen que estan acomplint els seus objectius en el club. Si sorgís res, has d’estar preparat, perquè pot passar. I si vingués alguna cosa molt bona, hauria de beneficiar tothom. Però estic tranquil”, va sentenciar.

EL CONTEXT

“Cada partit és complicat i hi ha molta igualtat. Hem de mantenir les nostres senyes d’identitat”

EL LLEVANT

“Ha fet les coses molt bé. Té molta arribada, qualitat al mig del camp i és capaç de generar ocasions”

ELS DESITJOS

“Estem decidits a posar moltes coses perquè ens arribi un bon premi i una molt bona temporada”

SENSE FITXATGES

“No em preocupa. Tampoc vull que sigui per omplir el buit o de manera precipitada. Per tant, tranquil·litat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)