Girona

Portu torna a fer el primer gol de l’any del Girona

Oportú. El murcià va obrir la llauna al Ciutat de València aprofitant una assistència de Granell i va estrenar el compte de l’equip el 2019, tal com va fer el 2018 a Mestalla contra el València

Portu va ser un dels protagonistes del partit entre el Llevant i el Girona. El murcià va obrir la llauna aprofitant una assistència de murri de Granell i va fer així el primer gol del partit i dels gironins del 2019. L’atacant ja va fer també el primer gol dels de Montilivi en el 2018, llavors el dia de Reis a Mestalla contra el València.

En la posició habitual de segon punta, Portu va tenir poc protagonisme en l’arrencada. Va intervenir en la primera acció d’atac, que Granell havia començat amb una obertura cap a l’altre carril, però va trigar estona a fer-se veure. El murcià va mirar d’associar-se amb Porro, que oferia la profunditat habitual per la dreta, però les seves combinacions no acabaven de fructificar. A pilota aturada, en una falta frontal, Granell va ser molt viu i, amb els rivals despistats, va executar de seguida un servei cap a dins de l’àrea. Portu, d’esquena a porteria, es va anar perfilant mentre veia arribar la pilota i es va estirar a terra, forçant al màxim el cos, per pescar-la i empènyer-la per damunt d’Oier. L’esfèrica va entrar plorant a la porteria (30’). El d’ahir va ser el primer gol de Portu a domicili, el tercer en la lliga, el qual l’acosta, a poc a poc, als onze de la temporada passada, un sostre llunyà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)