3a divisió FEF

Les espases en alt

3a divisió. El Terrassa i l’Horta intentaran retallar la distància amb l’Hospitalet i el Prat, mentre que el Llagostera es troba amb una bona oportunitat per destacar-se en el lideratge

El Llagostera, l’Hospitalet –ara amb un partit menys– i el Prat ja fa unes setmanes que es miren els seus perseguidors amb certa distància, però per mantenir la seva condició necessiten sumar de tres en tres cada jornada. I aquesta setmana, dos d’ells tindran una bona prova de foc amb un duel contra dos equips que aspiren, precisament, a prendre’ls aquest privilegi. El Terrassa, quart classificat i immers en un estat de forma dolç, visitarà l’Hospitalet, que ha tingut unes vacances un pèl més llargues que el seus rivals, mentre que el Prat mirarà de superar l’Horta al Feliu i Codina.

“Ens enfrontem a un rival directe que està fent les coses molt bé i aspirem que amb les nostres armes puguem fer-los mal i intentar endur-nos els tres punts”, va dir el tècnic de l’Hospitalet, Xavi Molist, conscient que, aquest matí, s’enfronta a un d’aquells partits de sis punts –els tres que es poden guanyar i els tres que no guanyarà el rival. Tots dos equips arriben en un gran moment de forma, amb els de la franja amb 19 dels darrers 21 punts i els egarencs amb deu partits sense perdre, i el posaran a prova en l’enfrontament d’avui.

D’altra banda, després de la contundent victòria contra el Sant Andreu, el Prat també s’enfronta a un altre duel complicat: visitarà l’Horta, que, tot i tres empats seguits, no ha perdut al seu camp i encara aspira a seguir en la lluita per la promoció. El precedent més recent, però, és d’allò més favorable als potablava: en el partit de la primera volta, els de Pedro Dólera van vèncer per un contundent 4-0.

I a l’altra punta de Barcelona, al camp de l’Energia, el Llagostera aspira a culminar una jornada rodona: sap que mantindrà el lideratge si puntua i té una bona oportunitat d’eixamplar l’avantatge en cas d’ensopegada dels seus perseguidors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)