Territorial

Oportunitat perduda

1a catalana. El filial del Llagostera sorprèn el Palamós a domicili i s’allunya de la zona perillosa de la taula

Palamós 1 llagostera b 2

PALAMÓS:Quinti, Sergio García, Cano, Uri Vila (Fajardo, 64’), Pepu Soler, Alexis (Raül, 69’), Adri Salas (Xevi Germán, 60’), Genís (Gamell, 60’), Joel Salas, Pol Tarrenchs i Santoro (Lucas, 46’).LLAGOSTERA B:Alberto, Crespo, Mario, Parra, Mamadou, Cobos, Abel (Àvila, 74’), Monchi (Tapha, 80’), Ousman, Òscar (David, 89’) i Mercader (Llorenç, 60’)..GOLS:0-1 (14’) Parra. 0-2 (44’) Mario. 1-2 (70’) Pepu Soler. .ÀRBITRE:Capdevila Espitia.
T.G.:
als locals Uri Vila, Adri Salas, Cano i Alexis; i als visitants Cobos, Monchi, Ousman i Mamadou.
PÚBLIC:
300 espectadors a l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava.

El Llagostera B va tancar la primera volta guanyant a domicili un Palamós que feia set partits que no perdia. A la primera meitat, el filial del Llagostera es va mostrar pràctic i efectiu i el Palamós no va existir en atac. L’equip de Salvador Jaspe va aprofitar dos errors defensius del conjunt local per arribar al descans amb un 0-2. Al quart d’hora de partit el central Parra va aprofitar un rebuig de Quinti i a poc del descans l’altre central, Mario, va aprofitar un altre rebuig dins l’àrea per a situar el 0-2. A la segona part, el Palamós va fer entrar tots els recursos ofensius que tenia a la banqueta i va passar a jugar amb una defensa de tres per intentar aixecar el resultat. El pitxitxi Pepu Soler va situar l’1-2 rematant amb el cap una falta lateral i va posar emoció, tensió i incertesa als darrers vint minuts de partit. El degà va tancar el filial a la seva àrea però el marcador ja no es va moure.