3a divisió FEF

El dia de vestir-se de gala

3a divisió. El Llagostera, gairebé intractable a casa, es juga el lideratge de la lliga contra el segon classificat, un Hospitalet amb un gran potencial

El millor partit que pot oferir ara mateix la tercera divisió es jugarà aquesta tarda (16.45 h) a Llagostera. L’equip d’Oriol Alsina defensarà el lideratge de la competició contra el segon classificat, l’Hospitalet, en un partit que al vestidor dels del Gironès saben que té un punt d’especial. “Si guanyem, provoquem que el nostre perseguidor no puntuï i en joc també hi haurà l’average, que pot ser important al final. Tot i això, tenim clar que només són tres punts i que encara queda molt. Com cada setmana i contra tots els rivals, si fem les coses que sabem fer segur que tindrem possibilitats de guanyar”, remarca l’entrenador del Llagostera, Oriol Alsina.

Prestigi al terreny de joc

Més enllà d’enfrontar el primer i el segon classificat, el partit d’aquesta tarda posarà cara a cara dues plantilles carregades de futbolistes dignes d’una categoria superior. En el cas de l’Hospitalet, l’equip que dirigeix Xavi Molist disposa d’efectius amb passat a primera divisió. Jugadors com Rodri, Cristian Alfonso o Cristian Gómez, entre altres, Alsina té clar que formen l’equip amb més potencial de la tercera divisió. “Molts són futbolistes amb passat a primera divisió o en el futbol professional. Tenen un gran equip titular però també un fons d’armari que fa que el seu nivell sempre sigui molt elevat. Ara mateix són l’equip menys golejat i el més golejador, dues dades que ja demostren la seva força. Tot i la gran dificultat, segur que el Llagostera sortirà a competir i tindrem les nostres ocasions”, desgrana l’entrenador llagosterenc.

Precisament, el fet de jugar-se al municipal de Llagostera pot ser un factor diferencial. Els del Gironès només han perdut un partit a casa i, en un rectangle de joc que coneixen a la perfecció i amb el suport del públic, el repte de vèncer contra l’Hospitalet –a qui només han guanyat en un duel dels dotze jugats en lliga i copa– agafarà solidesa: “La nostra gent està reconeixent la gran temporada que estem fent, i per a nosaltres és important veure’ls a la graderia.”

Ben tornats a l’equip

Per jugar contra l’Hospitalet, el Llagostera tindrà només la baixa del lesionat de llarga durada Jordi Maymí. Per contra, en l’última setmana s’han pogut recuperar efectius de pes com Gil Muntadas, que s’haurà perdut els tres últims partits per problemes musculars. Toni Cunill també s’ha recuperat, mentre que en l’atac també destaca una tornada important. Es tracta de Sascha, sancionat al camp del Sants i una peça clau en la generació de joc dels del Gironès. Amb aquestes cartes a sobre de la taula, el Llagostera defensarà la primera posició.

LA PRÈVIA

Si guanyem, provoquem que el nostre perseguidor no puntuï i en joc també hi haurà l’‘average’, que pot ser important al final
És un rival amb molt potencial, però si fem el joc que sabem fer segur que tindrem possibilitats
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)