3a divisió FEF

El Vilafranca rescata un punt

3a divisió. Els penedesencs van igualar el partit després que el Terrassa es posés 0-2 a davant i fins i tot van poder guanyar a l’afegit

VILAFRANCA 2 TERRASSA 2

VILAFRANCA:Miguel Ramos, Sierra, Fontanils (Batista, 71’), Pelegrín, Luca, Vadillo (Josep Diez, 78’), Boira, Braima (Pol Via, 61’), Oribe, Ignacio i Sergi Escofet.TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez, Sergi Valls, Yaya (Ferreira, 71’), Nils, Pallás, Coro (Toledo, 84’), Serramitja (Daisuke, 46’), Imaz, Carreón i Sergi Arranz.GOLS:0-1 (26’) Serramitja. 0-2 (34’) Sergi Arranz. 1-2 (39’) Ignacio. 2-2 (74’ Boira.ÀRBITRE:Acevedo Dudley.T.G.:als locals Fontanils, Ignacio i Pelegrín; i als visitants Pallás, Sergi Arranz, Serramitja, Nils i Ferreira.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al Municipal de Vilafranca del Penedès.

El Vilafranca es va refer quan semblava que ho tenia tot perdut i va rescatar un punt molt important en la lluita per la promoció. El Terrassa es va avançar prop de la mitja hora de joc amb un gran contracop que va resoldre Serramitja després d’una passada de Carreón. Poc després, Sergi Arranz va aprofitar una pilota perduda per fer el segon. Abans del descans, Ignacio va reduir distàncies amb un xut creuat sobre la sortida d’Ortega i va donar esperances als locals. El segon temps va estar totalment dominat pels penedesencs que, després de diversos avisos i d’una caiguda de Boira dins l’àrea que l’àrbitre no va interpretar com a penal, van tenir premi. El mateix Boira, a centrada d’Oribe, va establir de cap un empat merescut que deixa les coses tal com estaven a la zona alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)