Nàstic

El Nàstic fitxa el mig Cotán (Valladolid)

2a divisió A. El sevillà és el setè reforç en el mercat d’hivern del club grana, que encara espera tancar alguna incorporació més

El Nàstic ha anunciat aquest matí el setè fitxatge del mercat d’hivern. Es tracta del migcampista andalús de 23 anys Antonio Cotán, desvinculat del Valladolid i que signa fins al juny, amb una temporada més opcional. Cotán es va formar al Sevilla, amb el qual va arribar a debutar a primera divisió, i les dues últimes temporades ha jugat al Valladolid, que aquest curs només li ha donat minuts a la copa.

Cotán, que aquest matí ja s’entrena amb els nous companys, arriba al Nàstic després de Thioune, Villanueva, Pipa, Barrada, Sadik i Noguera, i podria no ser l’últim, ja que el club grana espera tancar abans d’avui a la mitjanit, quan es tanca el mercat d’hivern, algun últim reforç. Busca, sobretot, un davanter, i l’opció més avançada és la del brasiler Gabriel Novas, fitxat pel Barça i que podria ser cedit al Nàstic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)