Nàstic

El Nàstic fa dos fitxatges més en un dia últim frenètic

2a divisió A. El club grana incorpora Palanca (Goa) i Josema (Còrdova), i tanca el mercat d’hivern amb deu altes i onze baixes

El Nàstic ha incorporat aquest vespre dos fitxatges més, l’atacant tarragoní Miquel Palanca, que torna al club grana després de passar per Xipre, Polònia i la Índia, i el defensa Josema Sánchez, cedit pel Còrdova i que ha jugat aquest curs en el Sochaux, de la segona divisió francesa. D’aquesta manera, són quatre els fitxatges fets pel Nàstic avui, ja que al matí ha tancat el de Cotán (Valladolid) i a la tarda el de José Kante, cedit pel Legia de Varsòvia. En total, el club tarragoní ha tancat un mes de gener boig, amb deu fitxatges –els altres sis són Thioune (Ittihad), Pipa (Espanyol B), Mikel Villanueva (Reus), Barrada (Antalyaspor), Sadik (Doxa Katokopias) i Noguera (Estudiantes)– i onze baixes: Abeledo, Albentosa, Manu del Moral, David Rocha, Tete Morente, Manu Barreiro, Cadamuro, Josua Mejías, Dumitru Cardoso, Javi Jiménez i Omar Perdomo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)