1a femenina

Asisat Oshoala, reforç de luxe per a la davantera

1a divisió femenina. El Barça anuncia la cessió de la jugadora nigeriana fins al 30 de juny. Ve del Dalian Quanjian xinès i ha estat escollida tres vegades millor futbolista d’Àfrica

El Barça comptarà amb un reforç de luxe fins a final de temporada. Es tracta de la davantera nigeriana de 24 anys, Asisat Oshoala, que arriba en qualitat de cedida procedent del Dalian Quanjian xinès. Oshoala ha jugat els dos darrers anys a la Xina, on el 2017 es va proclamar màxima golejadora del campionat de lliga. A banda, la nigeriana ha estat escollida tres vegades millor jugadora d’Àfrica (2014, 2016 i 2017), va ser Pilota d’Or i Bota d’Or del Mundial sub-20 de 2014 i l’any passat es va proclamada campiona de la Copa d’Âfrica amb la seva selecció.

“El meu objectiu és reforçar l’equip i ajudar-lo a guanyar i a fer història. És una gran oportunitat perquè sé que alguna cosa gran passarà”, ha dit la jugadora, que va coincidir amb Vicky Losada a l’Arsenal, als mitjans oficials del club blaugrana. El conjunt de Lluís Cortés reforça així la davantera amb una futbolista amb experiència internacional, un dels grans objectius de la direcció esportiva des de l’estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)