3a divisió FEF

El darrer dia, sense sorpreses

3a divisió. Els representants de la demarcació no van fer cap moviment en les últimes hores del mercat. El Figueres va confirmar l’arribada de Tarrenchs i el Llagostera, tal com tenia previst, no va obrir la porta del primer equip

Als despatxos de Figueres i Llagostera, les últimes hores del mercat d’hivern es van viure amb força tranquil·litat. De fet, ni a l’Alt Empordà ni al Gironès es van produir moviments durant la jornada d’ahir, ja que l’àrea esportiva ja havia fet la feina en jornades anteriors. A Vilatenim és on hi havia més necessitat de reforçar la plantilla després de la marxa de Dan Coll, Pimentel i Carles Puig. Malgrat la voluntat de buscar relleu a aquests efectius, la Unió només ha incorporat el lateral Pol Tarrenchs, procedent del Palamós. El jugador va firmar dimarts i aquesta setmana ja s’ha entrenat amb la Unió. Encara que no sigui un fitxatge, de ben segur que moltes esperances per augmentar el potencial de la plantilla fins a final de curs estan posades en la recuperació de Joan Pons, inactiu des del 2 de setembre per una lesió i que ha de tornar a l’equip en breu. Altres jugadors com els davanters Sergio Álvarez, Álvaro o Xavi Ferrón també han de fer un pas endavant en la segona volta després d’un primer tram de la temporada força discret.

A Llagostera, no hi havia previsió de fer cap fitxatge d’última hora si no era que els arribava una gran oportunitat a través d’un perfil de futbolista molt interessant –per exemple de categoria superior– a un preu assequible. L’àrea esportiva encapçalada per Oriol Alsina finalment va decidir no obrir ni la porta de sortida ni la d’entrada de la primera plantilla. Així doncs, el conjunt llagosterenc lluitarà pel títol de lliga i per classificar-se per a la fase d’ascens amb els divuit futbolistes que formen el primer equip. L’aportació dels jugadors del filial també s’espera que sigui important, tot i que ahir dos dels jugadors més destacats del segon equip llagosterenc –Ousman i Adrià Parra– van fer les maletes per marxar cedits fins a final de curs a l’Ascó, equip de la tercera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)