3a divisió FEF

Arriba el millor visitant

3a divisió. El Llagostera afronta un nou repte aquesta tarda amb el duel a casa contra el Vilafranca, equip que ha sumat set victòries a fora

El millor equip a domicili, el Vilafranca, contra el conjunt més fiable al seu terreny de joc, el Llagostera. Aquest és l’escenari que es produirà aquesta tarda al municipal llagosterenc (16.30 h), just en un moment en què l’equip d’Alsina passa per un sotrac i fa tres jornades que no guanya. “L’encallada és més de resultats que de joc. És cert que al final el que compten són els punts que tens, molt més que la manera com els aconsegueixes. No em preocupa la situació perquè amb la feina que fem segur que aviat tornarem al camí de la victòria”, explica l’entrenador Oriol Alsina.

Després dels empats contra el Sants i el Santfeliuenc i la derrota amb l’Hospitalet, ara és el Vilafranca qui posarà a prova la fortalesa dels del Gironès. “En la primera volta vam guanyar 0-3 i va semblar que es valorava poc. El Vilafranca ha crescut molt i s’ha convertit en un clar aspirant a la fase d’ascens”, assenyala l’entrenador, que té molt clar que el partit d’aquesta tarda té molta rellevància per la situació en la classificació dels dos equips: “Ells són sisens i els podríem deixar a onze punts. En aquest moment del curs seria una distància molt important per començar a consolidar una de les quatre primeres posicions que donen accés a la fase d’ascens”.

Un bloc consolidat

El Llagostera no ha mogut fitxa aquest mercat d’hivern pel que fa a la primera plantilla, una decisió que Alsina argumenta: “Potser és una mica curta però tothom fa una gran feina i ja hi ha una dinàmica establerta. També comptem amb el filial per a casos puntuals.” De cara al partit d’aquesta tarda, el Llagostera no podrà disposar del seu lateral dret més habitual, Aimar, que està sancionat. Pel que fa a la infermeria, només hi queda Maymí.

LES FRASES

L’encallada és més de resultats que de joc. Amb la feina que fem setmana a setmana segur que tornarem al camí de la victòria en breu
Guanyar contra el Vilafranca és clau per començar a lligar una de les posicions de fase d’ascens
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)