Remuntada d’esperança

3a divisió. El Llagostera aixeca un 0-1 al millor visitant del grup gràcies a dues dianes de Pitu i una de Sascha i Moussa. Els llagosterencs tornen a vèncer després de tres jornades sense fer-ho

llagostera 4 vilafranca 1

LLAGOSTERA:Marcos, Lucas Viale, Amantini, Pol Gómez, Bigas, Yeray, Pitu Comadevall, Èric Jiménez, Gil Muntadas, Marc Medina i Sascha.VILAFRANCA:Ramos, Sergi Escofet, Fontanils, Pep Mateu, Nil Coch, Josep Díez, Gerard Boira, Marc Vadillo, Pelegrín, Sardà i Víctor Oribe.GOLS:0-1 (20’) Josep Díez. 1-1 (44’) Pitu Comadevall. 2-1 (70’) Sascha. 3-1 (83’) Moussa, de penal. 4-1 (90’) Pitu Comadevall, de penal.ÀRBITRE:Martín Varas.T.G.:al local Pitu Comadevall (53’); als visitants Pelegrín (38’), Víctor Oribe (53’), Gerard Boira (53’), Nil Coch (61’) i Pep Mateu (87’).T.V.:directa al visitan Sergi Escofet (83’).PÚBLIC:Uns 500 espectadors al municipal de Llagostera.

El Llagostera va tornar a assaborir el triomf després de remuntar un 0-1 al Vilafranca (4-1). Les dues dianes de Pitu Comadevall i les de Sacha i Moussa van ser clau per decantar la balança a favor dels llagosterencs, que guanyen un partit després de tres jornades negats amb els resultats –dos punts de nou possibles–. La victòria situa l’equip dirigit per Oriol Alsina en la primera posició de la taula amb dos partits més que l’Hospitalet, que ja ha descansat quan li tocava i disputa el seu partit corresponent a la jornada 26 avui, al camp de la Fundació Esportiva Grama.

El partit va començar sense tenir un clar dominador, i és que els dos equips van disposar d’ocasions per obrir el marcador. Sardà, tot just en el 5’ i Gil Muntadas en el 17’ van avisar els porters rivals. En el 19’, Viale va salvar una ocasió clara dels penedesencs, que només un minut després van avançar-se amb un gol de Josep Díez, amb el cap, en la sortida d’un córner. La diana visitant no va canviar el guió del Llagostera, que amb paciència va continuar guanyant metres al Vilafranca. Sense que passés gaire res en el tram final de la primera part, Pitu Comadevall va enlluernar tothom amb un golàs de falta directa marca de la casa per igualar a un gol just abans del xiulet final.

Posen la directa

En l’inici de la segona part, Marcos va aparèixer per salvar el Llagostera de l’1-2, però a partir del minut 60, els gironins van decidir canviar de marxa per carburar de la millor manera coincidint amb l’entrada de Moussa, un revulsiu. Yeray, Amantini i Gil van poder avançar el seu equip, però va ser Sascha en el 70’ qui va fer el 2-1. Moussa va robar l’esfèrica i va aconseguir fer la passada de la mort al davanter, que no va perdonar. En el tram final, dos penals van sentenciar la victòria llagosterenca. La primera la va executar Moussa (83’) i la segona Pitu Comadevall (90’).

El Llagostera s’enfila als cinquanta punts i la propera jornada visitarà el Granollers (12 h).

Estem molt satisfets perquè hem guanyat un rival molt important que estava rendint molt bé fora de casa; el resultat ha estat just
Veníem d’una dinàmica negativa de resultats, però no de joc; molts jugadors han estat molt bé