Éric López guia l’Europa a la victòria

En 4 minuts. L’extrem escapulat va anotar els dos gols del partit just abans del descans

SANTBOIÀ 0 EUROPA 2

SANTBOIÀ:Àlex Espinet, Víctor Márquez (Dani Martínez, 63’), Àlex Ruiz, Borges, Max Llovera, Hervías, Carlos González, Caba (Jota, 63’), Castellano, Juanlu i Escamilla (Guille Torres, 75’).EUROPA:Marc Priego, Germán, Alberto, Àlex Cano, Castell, Gabi López, Alfons Serra (Prats, 70’), Varona, Soto, Jordi Martínez (Xavi Camps, 83’) i Éric López (Torrentbò, 77’).GOLS:0-1 (41’) Éric López. 0-2 (45’) Éric López.ÀRBITRE:Reinoso Mangas.T.G.:Al local Carlos, i al visitant Alberto.COMENTARI:L’Europa en va tenir prou amb quatre minuts d’inspiració d’Éric López per endur-se els tres punts del Joan Baptista Milà enfront un Santboià sobrat de punt d’honor però molt mancat d’idees. Després de 40 minuts de lleuger domini visitant però sense ocasions clares, els de David Vilajoana van colpejar en la primera ocasió que van tenir per mitjà d’Eric, que va obrir la llauna després d’una passada de Varona. El gol va animar l’Europa i encara abans del descans, primer, Gabi va topar amb Espinet i, en el 45’, Eric va sentenciar a la sortida d’un córner. Després de la represa, el Santboià es va veure incapaç de reaccionar i només hi va estar a prop en una centrada de Juanlu i un xut d’Escamilla, mentre que els escapulats haurien pogut sentenciar a través d’Eric o Soto.