Territorial

El Terrassa, esquitxat pel sexisme

Territorial. El club reprova els comentaris masclistes de l’equip de veterans contra les jugadores del Terrassa B de segona divisió

L’endemà de condemnar “qualsevol acte de violència física o verbal”, el consell d’administració del Terrassa es va reunir d’urgència per intentar esclarir el presumpte cas de sexisme per part d’alguns jugadors del seu equip màster masculí. L’acta arbitral del partit de segona divisió femenina entre el Terrassa B i el Viladecavalls va recollir que els jugadors de l’equip de veterans van proferir insults sexistes a les jugadores locals, un fet que els veterans neguen i ofereixen una versió oposada. “Aneu a la cuina, aneu a fregar, sou unes merdes, sou unes porques”, van ser els termes més durs recollits en l’acta, i que van provocar una protesta per part de les noies. De fet, totes les jugadores van decidir asseure’s al mig del camp i suspendre el seu partit i el dels dos equips màster que jugaven a continuació. A l’hora del tancament d’aquesta edició, el club encara no havia pres una decisió. “El nostre club, que ha treballat i que continuarà treballant d’una manera molt activa i enèrgica per la igualtat, vol destacar que els nostres valors estan molt allunyats de la imatge que es va donar”, es llegia en el comunicat publicat abans de la reunió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)