1a femenina

Salvador Jaspe entrenarà l’Espanyol femení

1a divisió femenina. El fins ara entrenador del Llagostera B agafa el relleu de Joan Bacardit, que va dimitir en la última jornada

Després de la dimissió a causa dels mals resultats que el tècnic Joan Bacardit va presentar el cap de setmana passat, l’Espanyol ja ha trobat relleu per dirigir el primer equip femení. Es tracta de Salvador Jaspe, que arriba al club blanc-i-blau procedent del filial del Llagostera. El nou entrenador intentarà fer aixecar el vol al conjunt periquito després de la bona feina que ha fet els últims cursos a Llagostera. Amb els blaugrana, el curs passat va aconseguir mantenir l’equip juvenil en la lliga estatal i va guanyar el prestigiós torneig MIC en categoria juvenil. Aquest curs, amb un projecte amb molts futbolistes nous i molt joves al Llagostera B de la primera catalana, l’equip de Salvador Jaspe ha crescut molt des de les primeres jornades i s’ha allunyat del descens. Jaspe no arriba sol a l’Espanyol ja que ho fa acompanyat de Gerard Batlle, la seva mà dreta a Llagostera en les últimes campanyes.

El nou cos tècnic coneixerà la plantilla aquesta tarda i presenciaran el partit amistós que el femení jugarà contra el Hyundai Steel Xarxa Angels de Corea del Sud.

El debut a la banqueta serà diumenge que ve en el partit a casa contra el Màlaga (12 h). El repte és tornar a guanyar després de nou jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)