3a divisió FEF

L’hora de tornar a guanyar

3a divisió. El Llagostera buscarà al camp del Cerdanyola el primer triomf del 2019 a domicili, i el Figueres juga un partit clau contra el San Cristóbal

El Llagostera i el Figueres tenen a dia d’avui els seus objectius de la temporada ben a l’abast però tant al Gironès com a l’Alt Empordà tenen clar que no val a badar en el camí per jugar la fase d’ascens i segellar la permanència, respectivament.

En el club llagosterenc, la victòria per 4-1 de la setmana passada va posar fi a un sotrac de tres jornades sense guanyar i, amb les piles ben carregades, aquest migdia visiten un camp sempre complicat com és el del Cerdanyola: “És un equip que ha perdut pocs partits aquest curs i que fins l’última derrota al camp del Terrassa havia encadenat una gran dinàmica”, assenyala Oriol Alsina, que destaca les set jornades que la plantilla vallesana va estar sense conèixer la derrota entre durant els mesos de desembre i gener.

El Llagostera buscarà a Cerdanyola la primera victòria a domicili del 2019, després que els últims desplaçaments hagin acabat amb dos empats al camp del Santfeliuenc i el Sants. L’escenari on es jugarà el partit, les Fontetes, té diverses similituds amb el municipal llagosterenc, un aspecte que fa que Alsina tingui clar quin guió de partit es produirà: “L’estratègia serà clau i també la intensitat en les segones jugades. El Cerdanyola té un estil de joc molt similar al que practiquem nosaltres. Ja hem demostrat que estem preparats per superar situacions difícils i segur que aquest partit ho serà.” El Llagostera manté la baixa del lesionat Maymí i recupera Aimar, que estava sancionat, i Crespo, lesionat.

Tornar a guanyar

Per al Figueres el partit d’aquest migdia (12 h) a Vilatenim contra el San Cristóbal ha adquirit una rellevància molt més alta de l’esperada, i és que després de set jornades sense guanyar –amb cinc empats i dues derrotes– els de Joan Esteva necessiten trencar, com sigui, la mala dinàmica. “És un partit important, contra un rival directe i per això sumar els tres punts ens donaria una tranquil·litat que necessitem. Hem de ser més efectius que últimament”, valora el tècnic, que encara manté la confiança del club. Els figuerencs intentaran aprofitar que el San Cristóbal no arriba tampoc en un bon moment, després de sumar 6 punts dels últims 24. “Haurem de vigilar el contraatac perquè tenen homes ràpids al davant”, analitza Esteva, que tindrà les baixes de Canal i Espuña, per sanció, i d’Èric Torres i Joan Pons, per lesió.

LA PRÈVIA

El Cerdanyola és un rival que ha perdut poc, i que juga en un camp similar al nostre
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera
Sumar els tres punts ens donaria la tranquil·litat que necessitem. Hem de ser més efectius
Joan Esteva
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)