Sobren 60 minuts

De més a menys. El Llagostera encarrila el matx contra el Cerdanyola en poc més de mitja hora (0-3 en el 33), però acaba patint i rebent dues dianes

cerdanyola 2 llagostera 3

CERDANYOLA:Del Río, Pitu, Alberto, Uri Escabrós (Guille Torres, 46’), Dani Martí, Rubén (Aliaga, 46’), Javi López, Óscar García, Cano, Roger i Albert López.LLAGOSTERA:Marcos, Aimar, Amantini, Toni Cunill, Bigas, Yeray, Pitu (Pol Gómez, 82’), Mousa (Maik Molist, 79’), Èric Jiménez (Crespo, 85’), Gil Muntadas i Sascha.GOLS:0-1 (21’) Amantini. 0-2 (30’) Gil Muntadas. 0-3 (33’) Pitu. 1-3 (67’) Carlos Cano. 2-3 (90’) Carlos Cano, de penal.ÀRBITRE:Nuñez Requena.T.G.:Als locals Uri Escabrós, Oscar García, Plazuelo, Alberto García, Albert López i Dani Martí, i als visitants Mousa, Pitu, Bigas i Crespo.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 400 espectadors a les Fontetes de Cerdanyola.

El Llagostera es manté a dos punts del líder després de replicar la victòria de dissabte de l’Hospitalet amb un nou triomf al camp del Cerdanyola (2-3). L’equip dirigit per Oriol Alsina en va tenir prou amb poc més de mitja hora per encarrilar la victòria (0-3 en el 33), tot i que, en la segona part, els locals van pressionar els gironins fins a posar-se 2-3 en el temps afegit per disputar-se.

Tot i que el Cerdanyola va sortir amb convicció i decidit a buscar la porteria de Marcos, van ser els blaugrana els qui van colpejar primer. Amantini va obrir la llauna amb una rematada en un servei de cantonada servit per Pitu.

Just en la mitja hora, Gil Muntadas va culminar un contracop de llibre per fer el 0-2 (30’). I, tot just tres minuts després, Pitu va sorprendre del Río amb el 0-3 de gol olímpic, marca de la casa del migcampista saltenc.

Ja en el tram final de la primera meitat, el Cerdanyola va despertar i Óscar García va fer lluir Marcos amb una forta canonada des de la frontal. Una ocasió que seria el preludi del segon temps, en què els locals van fer un pas endavant i van trobar l’encert. L’entrada d’Aliaga i Guille Torres va revolucionar el matx i els vallesans van tancar el conjunt d’Oriol Alsina al seu propi terreny de joc. El gol de Cano, en el 68’, amb un xut fort i col·locat, va animar encara més els de Toni Carrillo, que es van veure amb opcions de capgirar el marcador. Tot i això, no van aconseguir tornar a perforar la porteria blaugrana fins al minut 89, quan Dani Martí va provocar un penal que va transformar el golejador Cano. Massa tard, però, perquè el Llagostera pogués lamentar un possible empat que hauria estat nefast.

Ha estat clau estar encertats en les jugades d’estratègia per aconseguir un avantatge favorable
Oriol Alsina
entrenador del Llagostera
El 0-3 de la primera meitat potser ha estat excessiu, però no pas el resultat final. Hem d’aprendre a tancar els partits