2a divisió FEF

Fa molt fred lluny de casa

2a divisió B. L’Olot i el Peralada han passat moments similars en les darreres jornades, i és que cap no ha guanyat a domicili des del novembre però han encadenat diverses victòries com a locals

L’Olot i el Peralada viuen moments paral·lels des de fa diverses jornades de lliga. Els dos representants gironins de segona B han encadenat diversos enfrontaments sense sumar els tres punts a domicili però, per sort, han aconseguit guanyar tots els partits que han jugat com a locals el 2019. Els dos conjunts han vist frenada la seva excel·lent projecció amb el baix rendiment a fora, un aspecte que aquesta jornada s’ha repetit amb una derrota dels olotins al camp del fins ara cuer, el València Mestalla (2-0), i dels peraladencs a Son Malferit contra l’Atlètic Balears, el segon classificat de la taula (1-0).

Frenada en sec

L’Olot no ha guanyat a fora des del 10 de novembre al camp del líder, el Vila-real B (1-2). Si bé aquell partit va ser dels més complets dels de Garrido en tot el curs, també va ser el partit en què van marcar l’última diana com a visitants. Des de llavors, els olotins han sumat 569 minuts sense perforar la porteria rival lluny de la Garrotxa, un aspecte que ha condicionat clarament els números a fora –tres punts de divuit de possibles.

El Peralada també ha vist com el seu ritme frenava amb una darrera sèrie de cinc partits sense guanyar a fora. Els de Chicho Pèlach han sumat un sol punt de quinze de possibles i no han vençut lluny de l’Alt Empordà des del 25 de novembre, al camp del Badalona (0-1). El filial del Girona només ha fet un gol en aquest tram de partits a fora i va ser Carles Mas en pròpia porteria, al camp de l’Olot.

Si bé no hi ha preocupació en cap dels dos bàndols, millorar els registres a camp contrari ha de ser un imperatiu per a l’Olot i el Peralada. Si ho aconsegueixen i mantenen el bon nivell a casa, guanyaran tranquil·litat i escalaran encara més posicions.

Olot
Espanyol B-Olot j. 14 0-0
Ebre-Olot j. 16 0-0
Sabadell-Olot j. 19 0-0
Cornellà-Olot j. 20 3-0
Atl. Llevant-Olot j. 22 1-0
V. Mestalla-Olot j. 24 2-0
Total:
tres punts de divuit de possibles. Zero gols a favor, sis en contra. Última victòria, fa 93 dies
Peralada
Hèrcules-Peralada j. 16 1-0
Alcoià-Peralada j. 18 0-0
Olot-Peralada j. 21 2-1
Conquense-Peralada j. 22 1-0
Atl. Balears-Peralada j. 24 1-0
Total:
un punt de quinze de possibles. Un gol a favor, cinc en contra. Última victòria, fa 78 dies

A casa es llepen les ferides

La mala dinàmica dels dos equips gironins en la categoria de bronze contrasta amb l’excel·lent moment que viuen tots dos com a locals. L’Olot encadena quatre triomfs però amb anterioritat havia empatat contra l’Hèrcules, el Castelló i l’Alcoià; per tant, no hi ha perdut des del 21 d’octubre contra el Lleida (0-1), un partit que va ser un punt d’inflexió per als garrotxins. El Peralada encadena tres triomfs a casa i cinc partits sense perdre-hi. El seu últim botxí va ser també el Lleida el 2 de desembre passat (1-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)